Camping.bg с участие на Ferien Виена

11.01.2019
Camping.bg с участие на Ferien Виена

Повече от 800 изложители от цял свят участват на най-голямото изложение за туризъм в австрийската столица Виена. То се провежда от 10 до 13 януари 2019 г. 

Ferien във Виена е най-мащабното туристическо шоу в Австрия, което обединява предложения за почивка и пътуване от 80 държави. То ще продължи до неделя. Специалният акцент през тази година е кухнята по света. Ястия от цял свят ще бъдат поставени на масата на изложението, за да бъдат опитани от всеки един гост, търсещ нови дестинации. На преден план също така са адвенчър пътешествията, активната ваканция и пълноценната почивка. През уикенда почитателите на вело приключенията ще могат да посетят Bike Селото и Спортния свят на изложението, където да намерят най-новото за 2019 от света на колоезденето и спорта.

По време на експото Българският къмпинг и караванинг портал Camping.bg ще представи новата Къмпинг карта на България за 2019 г. Тя може да бъде намерена на щанда на българското Министерство на Туризма, където са представени и други компании от бранша.

Цветомира Цоцова
Camping.bg

  

препоръчани новини

Близо 10 000 души посетиха Къмпинг и караванинг експо 2019

Близо 10 000 души посетиха Къмпинг и караванинг експо 2019

Второто издание на Къмпинг и караванинг експо отчете над 50% ръст на гостите спрямо 2018 г. То се проведе в...

Camping.bg издаде Къмпинг карта на България 2019

Camping.bg издаде Къмпинг карта на България 2019

Излезе от печат новото издание на Къмпинг карта на България. Тя съдържа информация за 22 избрани български...