Camping.bg с участие на Ferien Виена

11.01.2019
Camping.bg с участие на Ferien Виена

Повече от 800 изложители от цял свят участват на най-голямото изложение за туризъм в австрийската столица Виена. То се провежда от 10 до 13 януари 2019 г. 

Ferien във Виена е най-мащабното туристическо шоу в Австрия, което обединява предложения за почивка и пътуване от 80 държави. То ще продължи до неделя. Специалният акцент през тази година е кухнята по света. Ястия от цял свят ще бъдат поставени на масата на изложението, за да бъдат опитани от всеки един гост, търсещ нови дестинации. На преден план също така са адвенчър пътешествията, активната ваканция и пълноценната почивка. През уикенда почитателите на вело приключенията ще могат да посетят Bike Селото и Спортния свят на изложението, където да намерят най-новото за 2019 от света на колоезденето и спорта.

По време на експото Българският къмпинг и караванинг портал Camping.bg ще представи новата Къмпинг карта на България за 2019 г. Тя може да бъде намерена на щанда на българското Министерство на Туризма, където са представени и други компании от бранша.

Цветомира Цоцова
Camping.bg

  

препоръчани новини

СМТ 2019: най-голямото туристическо изложение в Германия

СМТ 2019: най-голямото туристическо изложение в Германия

CMT е едно от най-големите туристически изложения в Европа. Тази година то ще се проведе от 12 до 20 януари в...

Как според БАН трябва да се нарича къмпингуването извън къмпинги

Как според БАН трябва да се нарича къмпингуването извън къмпинги

Походът на властта срещу дивото къмпингуване в България и особено по морето натовари почивката под звездите извън...