Carthago и Mercedes-Benz обединяват усилия с нови модели за 2020 г.

31.07.2019
Carthago и Mercedes-Benz обединяват усилия с нови модели за 2020 г.

През 1995 г. Carthago представиха първия модел кемпер на шаси на Mercedes-Benz Sprinter. Близо 25 години по-късно германците Carthago и Mercedes-Benz отново ще работят заедно. Новите модели ще се открояват с красива визия, много иновации, футуристичен дизайн и LED фарове.

Шасито на Mercedes Sprinter от последно поколение ще се използва в Carthago за четири модела 2020 г. от сериите c-Line и e-Line.

LED фаровете са разработени специално за Carthago. Те не само изглеждат добре, но и впечатляват с изключително дълъг живот, висока яркост и ниска консумация на енергия. В допълнение към комфорта на водача и пътниците през нощта, LED фаровете осигуряват и безопасност благодарение на модерна технология, която защитава останалите участници в движението.

Германските дизайнери не са оставили нищо на случайността, така че новата концепция на ексклузивните мебели създава елегантна атмосфера в новите модели на 2020 година.

От Carthago все още не са предоставили подробности за цената, графика на производство, теглото и наличността на кемперите.

C-Line Carthago на шасито на Mercedes ще бъде пуснат първоначално в четири варианта, а именно I 4.9 LE и I 4.9 LE L, с двойни легла или 5.0 QB и 5.0 QB L, с централно легло. Те ще имат стандартно задвижване на предните колела с мощност 143 к.с., с опция за 177 к.с. С поръчка може да се монтира 9-степенна автоматична трансмисия.

Цените на новите модели на Carthago 2020 ще бъдат обявени на изложението в Дюселдорф тази есен.

 

Веселин Вълев
Camping.bg

Източник: VANgabond.eu
Снимки: Carthago

препоръчани новини

Hymer в България: Супер лекото шаси SLC - иновация в движението

Hymer в България: Супер лекото шаси SLC - иновация в движението

"Hymer в България" е съвместна инициатива на Camping.bg и официалния представител на Hymer за България...

Близо 1000 избраха корицата на новия Къмпинг пътеводител на България за 2021 г.

Близо 1000 избраха корицата на новия Къмпинг пътеводител на България за 2021 г.

Корицата със снимка от къмпинг Къпиновски манастир беше избрана от аудиторията на Camping.bg за корица на...