Carthago и Mercedes-Benz обединяват усилия с нови модели за 2020 г.

31.07.2019
Carthago и Mercedes-Benz обединяват усилия с нови модели за 2020 г.

През 1995 г. Carthago представиха първия модел кемпер на шаси на Mercedes-Benz Sprinter. Близо 25 години по-късно германците Carthago и Mercedes-Benz отново ще работят заедно. Новите модели ще се открояват с красива визия, много иновации, футуристичен дизайн и LED фарове.

Шасито на Mercedes Sprinter от последно поколение ще се използва в Carthago за четири модела 2020 г. от сериите c-Line и e-Line.

LED фаровете са разработени специално за Carthago. Те не само изглеждат добре, но и впечатляват с изключително дълъг живот, висока яркост и ниска консумация на енергия. В допълнение към комфорта на водача и пътниците през нощта, LED фаровете осигуряват и безопасност благодарение на модерна технология, която защитава останалите участници в движението.

Германските дизайнери не са оставили нищо на случайността, така че новата концепция на ексклузивните мебели създава елегантна атмосфера в новите модели на 2020 година.

От Carthago все още не са предоставили подробности за цената, графика на производство, теглото и наличността на кемперите.

C-Line Carthago на шасито на Mercedes ще бъде пуснат първоначално в четири варианта, а именно I 4.9 LE и I 4.9 LE L, с двойни легла или 5.0 QB и 5.0 QB L, с централно легло. Те ще имат стандартно задвижване на предните колела с мощност 143 к.с., с опция за 177 к.с. С поръчка може да се монтира 9-степенна автоматична трансмисия.

Цените на новите модели на Carthago 2020 ще бъдат обявени на изложението в Дюселдорф тази есен.

 

Веселин Вълев
Camping.bg

Източник: VANgabond.eu
Снимки: Carthago

препоръчани новини

Къмпинг Гардения е на 100% резервиран, разширява се спешно с още 25 места

Къмпинг Гардения е на 100% резервиран, разширява се спешно с още 25 места

Новият къмпинг Гардения се радва на огромен интерес от любителите на къмпинг туризма у нас. Доказателство за това е...

Новият къмпинг Гардения обещава висок клас морска почивка

Новият къмпинг Гардения обещава висок клас морска почивка

Къмпинг Гардения е най-новото попълнение сред морските ни къмпинги. Той е разположен до устието на река Караагач, на...