Hitch Hotel - караваната без колела

11.07.2018
Hitch Hotel - караваната без колела

Вече спокойно може да кажете "Сбогом" на традиционните каравани. Уникалната разработка Hitch Hotel с телескопичен дизайн е лека и комфортна тяхна алтернатива за къмпинг. Това е първата в света разтегателна безколесна каравана. Тя се закрепва за теглича на автомобила и може да приюти двама до трима души.

Собственото тегло на Hitch Hotel е малко над 100 кг, като може да носи полезен товар до 45 кг. Веднъж разтворена и инсталирана на терена тя издържи над 450 кг тежест в себе си.

Hitch Hotel има прост, но изключително практичен дизайн. В сгънато положение имате на разположение 1 700 литра място за багаж. Разтворен Hitch Hotel предоставя над 3 800 литра използваемо пространство.

Посредством четири двойни крака се фиксира към терена, за да стои стабилно, дори и без връзката с автомобила. Също така, Hitch Hotel ви гарантира, че ще останете сухи благодарение на своята алуминиева конструкция и непромокаем дизайн.

Размерите на Hitch Hotel в сгънато положение са 173 x 86 x 127 см. Това позволява безпроблемно движение по пътищата. След това се разтяга до 224 см дължина.

В момента Hitch Hotel се предлага през платформата Kickstarter на цена $4,499 и отстъпка за ранна поръчка. Доставките на Hitch Hotel са предвидени да започнат през септември 2018 г. Кампанията за финансирането му приключва през юли.

Веселин Вълев
Camping.bg

Снимки: Hitch Hotel

препоръчани новини

Новите модели за 2019: кемперите на Carthago

Новите модели за 2019: кемперите на Carthago

Carthago е един от малкото производители, който от създаването си до сега е фокусиран само и единствено в...

Нараства делът на ползвателите на кемпери и каравани в България

Нараства делът на ползвателите на кемпери и каравани в България

През 2018 г. се наблюдава нарастване на дела на ползвателите на кемпери и каравани в страната. Това показват...