Hymer в България: Филтърът за питейна вода clearliQ travel

15.09.2021
Hymer в България: Филтърът за питейна вода clearliQ travel

"Hymer в България" е съвместна инициатива на Camping.bg и официалния представител на Hymer за България - Кемпер център Холидей Мобайл. Заедно представяме нови модели кемпери, технологии, аксесоари и горещи новини относно култовата германска марка.
 

Пречистване на водата в кемпера

Замърсената и хлорирана чешмяна вода принуждава пътуващите да купуват и използват бутилирана вода в пластмасови съдове. Със системата HYMER clearliQ travel, разработена от Grünbeck, ще бъдете независими от бутилирана вода и не само спестявате време и пари, но и правите нещо добро за околната среда, като намалявате пластмасовите отпадъци. Със специалния воден филтър за кемпери винаги имате чиста, стерилна, без миризми и бистра вода на борда на вашия HYMER.
 

Една система, три предимства

Повече независимост, безопасност и наслада с водния филтър за вашия автомобилен дом: Чрез филтриране на бактерии, мръсотия и хлор, както и миризми, можете да се насладите на питейна вода навсякъде и по всяко време. Филтърът е инсталиран след резервоара за чиста вода, така че да можете да продължите да се наслаждавате на здравословна вода без мирис и микроби, дори ако резервоарът е замърсен. Водният филтър отговаря на Регламент (ЕС) №10/2011 и (ЕО) №1935/2004, които регулират материалите влизащи в контакт с храната.

Филтърът за вода HYMER clearliQ премахва 99,99% от бактериите като Escherichia coli и по този начин осигурява постоянно безопасна и хигиенична питейна вода. Грубите замърсявания като пясък или суспензии също се отстраняват, което ви позволява не само да използвате водата в резервоара за лична хигиена и измиване, но и да й се наслаждавате като питейна вода. Независимо дали искате да се освежите или да приготвите паста за вечеря: с филтъра HYMER на борда винаги имате питейна вода без хлор и мирис.

 

HYMER и партньора Grünbeck Wasseraufbereitung GmbH

С ноу-хау, продукти и комуникация, специалист по пречистване на вода Grünbeck прави всичко по силите си, за да подсигури правото ви на чиста питейна вода в дългосрочен план. Продуктите на Grünbeck означават качество на живот и запазване на стойността. Компанията разработва устойчиви решения, необходими на клиентите за спестяване на ресурси и намаляване на потреблението в съответствие с всички законови изисквания. С филтъра за вода HYMER clearliQ travel, HYMER и Grünbeck заедно ви предлагат по-голяма гъвкавост, независимост и сигурност при пътуване.

HYMER филтър за вода clearliQ travel

Издръжлив и лесен за използване

Насладете се на най-качествената питейна вода, навсякъде по света, в дома ви на колела - напълно без химикали. Филтърът е изключително дълготраен - подменя се на всеки 5000 литра или на всеки 6 месеца. Той е и лесен за подмяна - не се нуждаете от никакви инструменти за това.
 

 


Как работи cleariQ Travel

Благодарение на комбинацията от различни видове филтри, clearliQ travel постига отлични параметри, без да се усеща значителна загуба на налягане в системата - често случващо се при други филтърни системи. Филтърът с активен въглен първо почиства водата от мътност, суспензии и миризми, а специално разработеният хигиенен елемент след него отстранява бактериите. 
 


Намалете пластмасовите отпадъци с водния филтър HYMER

Един възрастен човек се нуждае от до 2,5 литра питейна вода на ден. За четиричленно семейство това означава над 140 литра или 93 x 1,5-литрови пластмасови бутилки за една двуседмична ваканция. С филтъра HYMER clearliQ travel избягвате този пластмасов отпадък и разполагате с питейна вода, както и за лична хигиена, миене на зъби и за готвене
 


Пълна гъвкавост с филтъра за вода HYMER clearliQ travel

Филтърът за питейна вода HYMER clearliQ travel ще бъде на разположение за поръчка от края на 2021 г. в HYMER B-Class ModernComfort I и HYMER B-Class ModernComfort T, както и HYMER B-Class MasterLine I и HYMER B-Class MasterLine T. Във всички други модели водният филтър може лесно да бъде монтиран. Повече информация за това може да получите от дилъра на HYMER за България - Кемпер център: www.hymer.bg

 

КЕМПЕР ЦЕНТЪР HYMER BULGARIA
гр. София, ул. Самоковско шосе 97
info@holiday-mobile.com
тел. 0888 804 477
www.hymer.bg

Работно време:
Понеделник - Петък: 09:00 ч. - 18:00 ч.
Събота: 09:00 ч. - 15:00 ч.
Неделя: Почивен ден

 

препоръчани новини

Супер луксозен кемпер MORELO с гараж за автомобил на Camping & Caravaning...

Супер луксозен кемпер MORELO с гараж за автомобил на Camping & Caravaning...

Германската премиум лукс марка кемпери MORELO за втора поредна година ще бъдат представени...

Стартираме предварителните поръчки на Къмпинг пътеводителя на България за...

Стартираме предварителните поръчки на Къмпинг пътеводителя на България за...

Къмпинг пътеводителят на България за 2023 г. е в печатницата и предстои да излезе до дни. Изданието за тази година е...