Hymer в България: B-Class MasterLine 780

05.04.2021
Hymer в България: B-Class MasterLine 780

"Hymer в България" е съвместна инициатива на Camping.bg и официалния представител на Hymer за България - Кемпер център Холидей Мобайл. Заедно представяме нови модели кемпери, технологии, аксесоари и горещи новини относно култовата германска марка.

След повече от 60 години упорита работа името Hymer е гаранция за качество и техническо ноу-хау, но и дори нарицателно за самия кемпер. Точно както връх Еверест е „планината на планините“, а Айфеловата кула „кулата на кулите“, Hymermobil определя цялата категория на интегрираните кемпери. С Hymer B-Class MasterLine компанията създаде превозно средство, което наистина отговаря на това твърдение - за пътуване до живот в Hymer-ът на кемперите.

enlightened  Дължина от 7,89 м
enlightened  Ширина от 2,35 м
enlightened  Височина от 2,96 м
enlightened  Допустима максимална маса от 4430 кг
enlightened  Брой легла - 4-5

enlightened  Иновативно и уникално SLC шаси с независимо окачване

enlightened  На базата на Mercedes-Benz Sprinter с безброй най-високо ниво системи за сигурност и асистенти за управление

enlightened  Като нова дизайнерска линия, оптимизираната предница с 3D излъчване се характеризира с Hymer Iconic Signature, който придава на кемпера особено спортен вид

enlightened  Бойлер като част от стандартното оборудване

enlightened  36-сантиметров мултифунционален двоен под - допълнително място за съхранение, подобрена термоизолация и пълен комфорт през зимата

 

Поразителен дизайн
Красиво оформената задница на кемпера се отличава с преработените задни светлини и спортен дизайн. Стоповете използват LED хибридна технология и фирмен дизайн с трите ленти на логото Hymer.

Стилен външен вид и перфектна видимост
Ултрапанорамното предно стъкло гарантира, че ще имате перфектна видимост към заобикалящата ви среда и трафика, както и възможно най-добрата гледка навън. Подобният на шлем външен вид осигурява на кемпера особено елегантен и стилен външен вид.

Безопасност на пътя с множество системи за подпомагане на водача
Можете да разчитате на различни високотехнологични асистиращи системи, които да ви подкрепят по време на пътуването, като ви осигуряват висока степен на безопасност и комфорт при шофиране. Това облекчава напрежението и стреса при шофиране, така че винаги пристигате до дестинацията си отпочинали.

Вдъхновяваща красота от пръв поглед
С Hymermobil B-Class MasterLine винаги имате вашата всекидневна заедно с вас, докато впечатлявате със стилен екстериор.

Достатъчно място за вашия багаж
В Hymer B-Class MasterLine има достатъчно място за съхранение. Благодарение на лесния достъп, осигурен от гаражните врати както отляво, така и отдясно, дори големият багаж и товар няма да бъдат проблем при товаренето на кемпера. С двойния под, гардероба, чекмеджетата и отделенията за съхранение на практика няма край на броя на опциите за съхранение в Hymer B-Class MasterLine.

Интериорни характеристики
Култура, изкуство или кулинарни изкуства? Най-важното е удоволствието от пътуването! Hymer B-Class MasterLine е готов да бъде навсякъде по света и по всяко време с вас. Със своята ексклузивна концепция за жилищно пространство, тя осигурява най-висока степен на комфорт и ви кара да се чувствате като у дома си, независимо къде се намирате.

Ексклузивен дизайн, съчетан с изключителен комфорт
Вътре, Hymer B-Class MasterLine впечатлява със своя хармоничен интериорен дизайн. Благодарение на нова концепция за осветление, интериорът изглежда по-просторен от всякога.

Сладък сън, нощ след нощ
Независимо от вида на избраното легло - комфортните нощи са гарантирани в Hymer B Class MasterLine.

Привилегия на пътя
За всеки, който има нужда от кемпер, за да се чувства като у дома си. За тези, които наблягат особено на комфорта и които обичат да откриват нови кулинарни преживявания, дори на традиционни дестинации - в собствената си кухня.

Нуждаете се от "време за вас“? Имате го, разбира се!
В просторните варианти на санитарни помещения на Hymermobil B-Class MasterLine „бързото освежаване“ може да отнеме малко повече време - защото кой не би искал да постои повече време в такава удобна баня или тоалетна?

Висококачествени тапицерии и елегантни покрития от дърво
Всички варианти на тапицерии, които Hymer използва в кемперите си издържат на високо излагане на слънчева светлина. Също така са и покрити с протектор за петна и по този начин са изключително износоустойчиви и лесни за почистване.
Мебелите и шкафовете, с елегантни дървени покрития и модерни ламинирани чела, са изработени от висококачествени материали. Те придават на интериора привлекателно, уютно усещане. Мебелите са едновременно лесни за поддържане и издръжливи.

Оборудване
За тези, които обичат да пътуват до далечнидестинации, Hymer B-Class MasterLine е идеалният спътник в приключението. В допълнение към луксозните си характеристики, той има идеалните характеристики за самодостатъчност.

Резервоар за вода с голям капацитет
Резервоарът за прясна вода е с капацитет впечатляващите 180 литра - за повече удобство и по-голяма независимост. Резервоарите са защитени в изолирания и отопляем двоен под и са удобно достъпни от вътрешността на кемпера.

Много място за продуктите
153-литровият хладилник Jumbo поддържа храната ви безопасна и хладна и се отваря от двете страни благодарение на новата врата с двойни панти.

Оптимална изолация благодарение на технологията PUAL
Стените с пяна PUAL са важен компонент на трайната и издържлива високотехнологична каросерия на кемпера. Отличната изолация на пяната гарантира приятни температури през цялата година и нисък разход за отопление през зимата. Повече за технологията PUAL може да прочетете ТУК

 

Hymer MasterLine 780 е наличен в Кемпер център.

 

КЕМПЕР ЦЕНТЪР HYMER BULGARIA
гр. София, ул. Самоковско шосе 97
info@holiday-mobile.com
тел. 0888 804 477
www.holiday-mobile.com

Работно време:
Понеделник - Петък: 09:00 ч. - 18:00 ч.
Събота: 09:00 ч. - 15:00 ч.
Неделя: Почивен ден

 

препоръчани новини

Новата California 7 Concept - световна премиера (видео)

Новата California 7 Concept - световна премиера (видео)

Volkswagen Лекотоварни автомобили представя световната премиера на своя концептуален модел California CONCEPT...

Camping.bg отговаря на кмета на Царево

Camping.bg отговаря на кмета на Царево

В интервю за Радио "Фокус" от 11.08.2023 г. по темата за караваните на къмпинг "Якото място"...