Hymer в България: Филтърът за питейна вода clearliQ travel

15.09.2021
Hymer в България: Филтърът за питейна вода clearliQ travel

"Hymer в България" е съвместна инициатива на Camping.bg и официалния представител на Hymer за България - Кемпер център Холидей Мобайл. Заедно представяме нови модели кемпери, технологии, аксесоари и горещи новини относно култовата германска марка.
 

Пречистване на водата в кемпера

Замърсената и хлорирана чешмяна вода принуждава пътуващите да купуват и използват бутилирана вода в пластмасови съдове. Със системата HYMER clearliQ travel, разработена от Grünbeck, ще бъдете независими от бутилирана вода и не само спестявате време и пари, но и правите нещо добро за околната среда, като намалявате пластмасовите отпадъци. Със специалния воден филтър за кемпери винаги имате чиста, стерилна, без миризми и бистра вода на борда на вашия HYMER.
 

Една система, три предимства

Повече независимост, безопасност и наслада с водния филтър за вашия автомобилен дом: Чрез филтриране на бактерии, мръсотия и хлор, както и миризми, можете да се насладите на питейна вода навсякъде и по всяко време. Филтърът е инсталиран след резервоара за чиста вода, така че да можете да продължите да се наслаждавате на здравословна вода без мирис и микроби, дори ако резервоарът е замърсен. Водният филтър отговаря на Регламент (ЕС) №10/2011 и (ЕО) №1935/2004, които регулират материалите влизащи в контакт с храната.

Филтърът за вода HYMER clearliQ премахва 99,99% от бактериите като Escherichia coli и по този начин осигурява постоянно безопасна и хигиенична питейна вода. Грубите замърсявания като пясък или суспензии също се отстраняват, което ви позволява не само да използвате водата в резервоара за лична хигиена и измиване, но и да й се наслаждавате като питейна вода. Независимо дали искате да се освежите или да приготвите паста за вечеря: с филтъра HYMER на борда винаги имате питейна вода без хлор и мирис.

 

HYMER и партньора Grünbeck Wasseraufbereitung GmbH

С ноу-хау, продукти и комуникация, специалист по пречистване на вода Grünbeck прави всичко по силите си, за да подсигури правото ви на чиста питейна вода в дългосрочен план. Продуктите на Grünbeck означават качество на живот и запазване на стойността. Компанията разработва устойчиви решения, необходими на клиентите за спестяване на ресурси и намаляване на потреблението в съответствие с всички законови изисквания. С филтъра за вода HYMER clearliQ travel, HYMER и Grünbeck заедно ви предлагат по-голяма гъвкавост, независимост и сигурност при пътуване.

HYMER филтър за вода clearliQ travel

Издръжлив и лесен за използване

Насладете се на най-качествената питейна вода, навсякъде по света, в дома ви на колела - напълно без химикали. Филтърът е изключително дълготраен - подменя се на всеки 5000 литра или на всеки 6 месеца. Той е и лесен за подмяна - не се нуждаете от никакви инструменти за това.
 

 


Как работи cleariQ Travel

Благодарение на комбинацията от различни видове филтри, clearliQ travel постига отлични параметри, без да се усеща значителна загуба на налягане в системата - често случващо се при други филтърни системи. Филтърът с активен въглен първо почиства водата от мътност, суспензии и миризми, а специално разработеният хигиенен елемент след него отстранява бактериите. 
 


Намалете пластмасовите отпадъци с водния филтър HYMER

Един възрастен човек се нуждае от до 2,5 литра питейна вода на ден. За четиричленно семейство това означава над 140 литра или 93 x 1,5-литрови пластмасови бутилки за една двуседмична ваканция. С филтъра HYMER clearliQ travel избягвате този пластмасов отпадък и разполагате с питейна вода, както и за лична хигиена, миене на зъби и за готвене
 


Пълна гъвкавост с филтъра за вода HYMER clearliQ travel

Филтърът за питейна вода HYMER clearliQ travel ще бъде на разположение за поръчка от края на 2021 г. в HYMER B-Class ModernComfort I и HYMER B-Class ModernComfort T, както и HYMER B-Class MasterLine I и HYMER B-Class MasterLine T. Във всички други модели водният филтър може лесно да бъде монтиран. Повече информация за това може да получите от дилъра на HYMER за България - Кемпер център: www.hymer.bg

 

КЕМПЕР ЦЕНТЪР HYMER BULGARIA
гр. София, ул. Самоковско шосе 97
info@holiday-mobile.com
тел. 0888 804 477
www.hymer.bg

Работно време:
Понеделник - Петък: 09:00 ч. - 18:00 ч.
Събота: 09:00 ч. - 15:00 ч.
Неделя: Почивен ден

 

препоръчани новини

Новата California 7 Concept - световна премиера (видео)

Новата California 7 Concept - световна премиера (видео)

Volkswagen Лекотоварни автомобили представя световната премиера на своя концептуален модел California CONCEPT...

Camping.bg отговаря на кмета на Царево

Camping.bg отговаря на кмета на Царево

В интервю за Радио "Фокус" от 11.08.2023 г. по темата за караваните на къмпинг "Якото място"...