Hymer в България: B-Class MasterLine 780

05.04.2021
Hymer в България: B-Class MasterLine 780

"Hymer в България" е съвместна инициатива на Camping.bg и официалния представител на Hymer за България - Кемпер център Холидей Мобайл. Заедно представяме нови модели кемпери, технологии, аксесоари и горещи новини относно култовата германска марка.

След повече от 60 години упорита работа името Hymer е гаранция за качество и техническо ноу-хау, но и дори нарицателно за самия кемпер. Точно както връх Еверест е „планината на планините“, а Айфеловата кула „кулата на кулите“, Hymermobil определя цялата категория на интегрираните кемпери. С Hymer B-Class MasterLine компанията създаде превозно средство, което наистина отговаря на това твърдение - за пътуване до живот в Hymer-ът на кемперите.

enlightened  Дължина от 7,89 м
enlightened  Ширина от 2,35 м
enlightened  Височина от 2,96 м
enlightened  Допустима максимална маса от 4430 кг
enlightened  Брой легла - 4-5

enlightened  Иновативно и уникално SLC шаси с независимо окачване

enlightened  На базата на Mercedes-Benz Sprinter с безброй най-високо ниво системи за сигурност и асистенти за управление

enlightened  Като нова дизайнерска линия, оптимизираната предница с 3D излъчване се характеризира с Hymer Iconic Signature, който придава на кемпера особено спортен вид

enlightened  Бойлер като част от стандартното оборудване

enlightened  36-сантиметров мултифунционален двоен под - допълнително място за съхранение, подобрена термоизолация и пълен комфорт през зимата

 

Поразителен дизайн
Красиво оформената задница на кемпера се отличава с преработените задни светлини и спортен дизайн. Стоповете използват LED хибридна технология и фирмен дизайн с трите ленти на логото Hymer.

Стилен външен вид и перфектна видимост
Ултрапанорамното предно стъкло гарантира, че ще имате перфектна видимост към заобикалящата ви среда и трафика, както и възможно най-добрата гледка навън. Подобният на шлем външен вид осигурява на кемпера особено елегантен и стилен външен вид.

Безопасност на пътя с множество системи за подпомагане на водача
Можете да разчитате на различни високотехнологични асистиращи системи, които да ви подкрепят по време на пътуването, като ви осигуряват висока степен на безопасност и комфорт при шофиране. Това облекчава напрежението и стреса при шофиране, така че винаги пристигате до дестинацията си отпочинали.

Вдъхновяваща красота от пръв поглед
С Hymermobil B-Class MasterLine винаги имате вашата всекидневна заедно с вас, докато впечатлявате със стилен екстериор.

Достатъчно място за вашия багаж
В Hymer B-Class MasterLine има достатъчно място за съхранение. Благодарение на лесния достъп, осигурен от гаражните врати както отляво, така и отдясно, дори големият багаж и товар няма да бъдат проблем при товаренето на кемпера. С двойния под, гардероба, чекмеджетата и отделенията за съхранение на практика няма край на броя на опциите за съхранение в Hymer B-Class MasterLine.

Интериорни характеристики
Култура, изкуство или кулинарни изкуства? Най-важното е удоволствието от пътуването! Hymer B-Class MasterLine е готов да бъде навсякъде по света и по всяко време с вас. Със своята ексклузивна концепция за жилищно пространство, тя осигурява най-висока степен на комфорт и ви кара да се чувствате като у дома си, независимо къде се намирате.

Ексклузивен дизайн, съчетан с изключителен комфорт
Вътре, Hymer B-Class MasterLine впечатлява със своя хармоничен интериорен дизайн. Благодарение на нова концепция за осветление, интериорът изглежда по-просторен от всякога.

Сладък сън, нощ след нощ
Независимо от вида на избраното легло - комфортните нощи са гарантирани в Hymer B Class MasterLine.

Привилегия на пътя
За всеки, който има нужда от кемпер, за да се чувства като у дома си. За тези, които наблягат особено на комфорта и които обичат да откриват нови кулинарни преживявания, дори на традиционни дестинации - в собствената си кухня.

Нуждаете се от "време за вас“? Имате го, разбира се!
В просторните варианти на санитарни помещения на Hymermobil B-Class MasterLine „бързото освежаване“ може да отнеме малко повече време - защото кой не би искал да постои повече време в такава удобна баня или тоалетна?

Висококачествени тапицерии и елегантни покрития от дърво
Всички варианти на тапицерии, които Hymer използва в кемперите си издържат на високо излагане на слънчева светлина. Също така са и покрити с протектор за петна и по този начин са изключително износоустойчиви и лесни за почистване.
Мебелите и шкафовете, с елегантни дървени покрития и модерни ламинирани чела, са изработени от висококачествени материали. Те придават на интериора привлекателно, уютно усещане. Мебелите са едновременно лесни за поддържане и издръжливи.

Оборудване
За тези, които обичат да пътуват до далечнидестинации, Hymer B-Class MasterLine е идеалният спътник в приключението. В допълнение към луксозните си характеристики, той има идеалните характеристики за самодостатъчност.

Резервоар за вода с голям капацитет
Резервоарът за прясна вода е с капацитет впечатляващите 180 литра - за повече удобство и по-голяма независимост. Резервоарите са защитени в изолирания и отопляем двоен под и са удобно достъпни от вътрешността на кемпера.

Много място за продуктите
153-литровият хладилник Jumbo поддържа храната ви безопасна и хладна и се отваря от двете страни благодарение на новата врата с двойни панти.

Оптимална изолация благодарение на технологията PUAL
Стените с пяна PUAL са важен компонент на трайната и издържлива високотехнологична каросерия на кемпера. Отличната изолация на пяната гарантира приятни температури през цялата година и нисък разход за отопление през зимата. Повече за технологията PUAL може да прочетете ТУК

 

Hymer MasterLine 780 е наличен в Кемпер център.

 

КЕМПЕР ЦЕНТЪР HYMER BULGARIA
гр. София, ул. Самоковско шосе 97
info@holiday-mobile.com
тел. 0888 804 477
www.holiday-mobile.com

Работно време:
Понеделник - Петък: 09:00 ч. - 18:00 ч.
Събота: 09:00 ч. - 15:00 ч.
Неделя: Почивен ден

 

препоръчани новини

Термален къмпинг Велинград ще краси корицата на Къмпинг пътеводителя на...

Термален къмпинг Велинград ще краси корицата на Къмпинг пътеводителя на...

Представяме ви корицата на новия Къмпинг пътеводител на България за 2023 година. На нея е Термален къмпинг...

Търси се парцел за проектиране на нов къмпинг

Търси се парцел за проектиране на нов къмпинг

Четвъртото издание на конкурса за студентски проекти за изграждане на къмпинг стартира с избор на терен. В...