July Morning над лозята, 30 юни 2020 г.

18.06.2020
July Morning над лозята, 30 юни 2020 г.

И тази година ще се проведе July morning на хълма над лозята на Вила Мелник. Каним ви на 30ти юни срещу 1ви юли на къмпинг до винарната в с. Хърсово, Мелнишко!

Какво да очаквате: Привечер се опъват палатки, паркират се каравани и кемпери на хълма над винарната с невероятна 360-градусова панорамна гледка към Беласица, Рупите, Огражден, Пирин и Славянка. Ще има спортни и настолни игри. Ще се прави пикник със скара на открито.

Цяла нощ ще има песни и танци с жива музика край лагерния огън и броене на звездите. Ако имате талант – сцената ще е ваша за всякакви музикални и лирически представления!

Мерки за сигурност и хигиена: Поляната на хълма е огромна, така че можете да се разположите на безопасно място от останалите. Скарата ще бъде приготвяна с взети всички мерки за безопасност и хигиена. Ще се следи да няма струпване пред бара/скарата.

Какво да си носите:
Препоръчително е да си носите шапки и крем против изгаряне, палатки, спални чували, връхна дреха, спрей против комари, фенерче/челник , и каквито лакомства искате за вашия пикник. Организаторите ще предлагат скара, гарнитури, хляб, вода и вино. Ще осигурят и дезинфектанти.

Начало на купона: 20:00ч на 30ти юни
Място: Хълма над Винарска изба Вила Мелник, с. Хърсово, Мелнишко

Събитието е напълно безплатно (скарата и виното се заплащат отделно). 

Фейсбук събитие: ТУК