Кафеварка Razgar

Кафеварка Razgar

наличен
Арт. номер: 00000013
Цената е с ДДС
Кафеварка Razgar

Произведена в България от дълготрайни материали, кафеварката Razgar Coffee Dripper е направена да пътува с вас навсякъде и да бъде приятелят на кафето, от който се нуждаете.

Супер компактна тя е идеална за къмпинг и всякакъв за пътуване. Разгар кафеварка тип V60 е проектиранa като екологичен продукт, който може да действа за направата на кафе, но може да се използва и като котлонче за чайник/тиган/поставка за тенджера директно в горещите въглища! Когато е сгънат плоско има дебелина от 4 мм, достатъчно малък, за да се побере удобно в задния джоб на панталона ви! Супер компактна екипировка за къмпинг! С общо тегло от 156 gr вие никога няма да усетите теглото на Razgar Coffee Dripper, но ще усетите вкуса на топло прясно кафе!

Изработена от дълготрайна и лесна за поддръжка неръждаема стомана, капкомер за кафе Razgar ще бъде с вас в движение дълго време! Razgar Coffee Dripper е преносимо, леко и издръжливо туристическо оборудване.

Характеристики:
Coffee Dripper:
Използвайте филтри за кафе с размер 1, 2 или 4. Хартиените филтри могат да бъдат намерени в почти всеки магазин за хранителни стоки. Използвайте всякакъв тип съдове с диаметър на горната част до 12,5 см.

Котлонче за чайник:
Завъртете Razgar coffee dripper наобратно и го сложете директно в огъня за да използвате допълнителната фукция, да загреете водата за кафето и чая или за да сготвите вкусна манджа в тиган или тенджера. Като котлонче диаметърът на съда на дъното не трябва да бъде повече от 25 см/9,9 инча.

Памучно калъфче:
Изработен от 100% памук с 6 джоба, 5 за детайлите от неръждаема стомана и един за до 5 филтъра.
Калъфчето с метални части и филтри е с размери 11x11x1 cm

Материали:
Основен корпус: Неръждаема стомана
Калъфче: 100% памук
Филтри: 100% хартия

Размери:
Само метални части: 10x10x0.4 cm
Всички в джобчето: 11x11x1 cm
Сглобен: 12.5x12.5x8.5 cm
Тегло: 156 gr (само метални части)
Тегло: 178 гр (с джоб)
Тегло: 192 гр (всичко в кутия)

В кутията ще намерите:
1 х Ръководство на английски език
1 х Памучна торбичка
5 x части от неръждаема стомана
2 х хартиени филтри

Дизайн: България
Производство: България