Predator 6.6 не е кемпер за всеки ден

26.09.2018
Predator 6.6 не е кемпер за всеки ден

Американската компания Hunter RMV представи новият си модел кемпер-всъдеход за пътешественици с дебели портфейли. Predator 6.6 е на база военен камион, предназначен за транспортиране на войници и екипировка на пресечен терен. Hunter RMV го конвертират в кемпер за цивилна употреба.

Той разполага с легло, всекидневна част, кухня и баня. Дължината на Predator 6.6 е 8,30 м и е с височина близо 4 м. С тези размери трудно ще се движи в градска среда, но неговата сила е в дивата природа. Разполага с три седалки, като средната е по-високо от останалите две.

Predator 6.6 се задвижва от 6.6-литров, 6-цилиндров, турбодизелов двигател на Caterpillar. Скоростната му кутия е 7-степенна автоматична. Развива максимална скорост от едва 90 km/h. С пълен резервоар с гориво може да измине до 640 километра. Срещу допълнително заплащане производителят може да увеличи скоростта до 110 km/h и обема на резервоара.

Hunter RMV са определили за своя Predator 6.6 стартова цена от 197 500 щатски долара.

Веселин Вълев
Camping.bg

Източник и снимки: Autoblog.nl

препоръчани новини

Globe-Traveller са представени вече и на българския пазар

Globe-Traveller са представени вече и на българския пазар

Марката Globe-Traveller е на пазара от 2009 година. За това кратко време тя успя да си изгради име на един от добрите...

Camping.bg издаде Къмпинг карта на България 2019

Camping.bg издаде Къмпинг карта на България 2019

Излезе от печат новото издание на Къмпинг карта на България. Тя съдържа информация за 22 избрани български...