QUQUQ превръща за 1 минута автомобила в кемпер

16.10.2016
QUQUQ превръща за 1 минута автомобила в кемпер

QUQUQ е компактен къмпинг модул предназначен за любителите на свободното и спонтанно пътешестване без да има нужда да се купува или наема кемпер. Той комбинира кухня, легло и багажно отделение в една единствена кутия. Просто поставете QUQUQ в багажника и вашият мини-кемпер е готов за пътуване.

За да използвате QUQUQ нямате нужда от специални технически умения, силна мускулатура или дългогодишен опит в къмпингуването.

Той е специално разработен да пасва на повечето модерни лекотоварни автомобили, като: Citroën Berlingo, Dacia Dokker, Fiat Doblò, Ford Tourneo Connect, Opel Combo, Peugeot Partner, Renault Kangoo, VW Caddy и други.

    

Заради спецификите на отделните автомобили QUQUQ се предлага в две модификации.

Модулът QUQUQ е проектиран да бъде здрав и практичен. Леглото е с размери 110 x 195 cm и комплектовано с висококачествен матрак с дебелина 10 см, на 3 части. Няма нужда от сглобяване, подреждане или други подготовки. Просто свалете задните седалки, разпънете леглото и го закачете за държачите на предните колани. Готово - за 1 минута превръщате автомобила в кепмер!

Сега малко за кухнята. Тя е комплектована с 2 газови котлона, бидони за прясна вода с капацитет 20 литра, мивка, плот и място за съхранение на продукти и багаж. И всичко това е достъпно бързо, лесно и по всяко време.

Кутията на QUQUQ е изкрючително здрава и същевременно лека за лесно пренасяне. За направата й се използват само алуминий, водоустойчив шперплат и закалена стомана.

QUQUQ  се произвежда в Германия и може да се поръча срещу 2190 евро.

Camping.bg

препоръчани новини

Термален къмпинг Велинград ще краси корицата на Къмпинг пътеводителя на...

Термален къмпинг Велинград ще краси корицата на Къмпинг пътеводителя на...

Представяме ви корицата на новия Къмпинг пътеводител на България за 2023 година. На нея е Термален къмпинг...

Търси се парцел за проектиране на нов къмпинг

Търси се парцел за проектиране на нов къмпинг

Четвъртото издание на конкурса за студентски проекти за изграждане на къмпинг стартира с избор на терен. В...