QUQUQ превръща за 1 минута автомобила в кемпер

QUQUQ е компактен къмпинг модул предназначен за любителите на свободното и спонтанно пътешестване без да има нужда да се купува или наема кемпер. Той комбинира кухня, легло и багажно отделение в една единствена кутия. Просто поставете QUQUQ в багажника и вашият мини-кемпер е готов за пътуване.

За да използвате QUQUQ нямате нужда от специални технически умения, силна мускулатура или дългогодишен опит в къмпингуването.

Той е специално разработен да пасва на повечето модерни лекотоварни автомобили, като: Citroën Berlingo, Dacia Dokker, Fiat Doblò, Ford Tourneo Connect, Opel Combo, Peugeot Partner, Renault Kangoo, VW Caddy и други.

    

Заради спецификите на отделните автомобили QUQUQ се предлага в две модификации.

Модулът QUQUQ е проектиран да бъде здрав и практичен. Леглото е с размери 110 x 195 cm и комплектовано с висококачествен матрак с дебелина 10 см, на 3 части. Няма нужда от сглобяване, подреждане или други подготовки. Просто свалете задните седалки, разпънете леглото и го закачете за държачите на предните колани. Готово - за 1 минута превръщате автомобила в кепмер!

Сега малко за кухнята. Тя е комплектована с 2 газови котлона, бидони за прясна вода с капацитет 20 литра, мивка, плот и място за съхранение на продукти и багаж. И всичко това е достъпно бързо, лесно и по всяко време.

Кутията на QUQUQ е изкрючително здрава и същевременно лека за лесно пренасяне. За направата й се използват само алуминий, водоустойчив шперплат и закалена стомана.

QUQUQ  се произвежда в Германия и може да се поръча срещу 2190 евро.

Camping.bg