ROWAGO - първата платформа за наем на кемпери и каравани стартира днес

18.05.2020
ROWAGO - първата платформа за наем на кемпери и каравани стартира днес

ROWAGO - първата в България онлайн платформа за наемане и отдаване под наем на кемпери и каравани днес официално стартира работа. Ще да я откриете на адрес www.rowago.com, където може да наемете кемпер или каравана за една различна почивка.

ROWAGO следва принципът на споделената икономика – собствениците на ваканционни превозни средства да ги споделят с желаещи да ги ползват срещу разумна цена. Печеливши от това са и хората, и природата.

Ако сте мечтали да разнообразите начина си на почивка, може да разгледате офертите в ROWAGO, да си изберете и да резервирате. Стремежът е да бъде създадена общност на взаимно доверие.

Собствениците на кемпери и каравани, които не ги ползват постоянно, могат да ги отдават под наем чрез ROWAGO и така да получават доход за времето, през което иначе стоят на паркинга. Собственикът определя наемната цена и условията за наем. ROWAGO предоставя механизмът, който гарантира правата и задълженията на наемателя и наемодателя на договорен принцип.

ROWAGO има интуитивен дизайн и предлага улеснено търсене, широко предлагане, подходящ договор с права и задължения, достъп до застраховане, защита на личните данни, сигурност при разплащане в интернет. Платформата предоставя възможност за коментиране и оценка като обратна връзка към всички останали нейни ползватели. Целта е да се създаде кръг на доверие от доволни и усмихнати хора.

ROWAGO е отворен за широката аудитория от 18 май. Броят на превозните средства за наем в платформата постоянно расте.

Проектът ROWAGO се развива с подкрепата на Camping.bg.

 

www.rowago.com

#road #wagen #go

 

препоръчани новини

Hymer в България: Tramp S 695, модел 2020 г.

Hymer в България: Tramp S 695, модел 2020 г.

"Hymer в България" е съвместна инициатива на Camping.bg и официалния представител на Hymer...