ROWAGO - първата платформа за наем на кемпери и каравани стартира днес

18.05.2020
ROWAGO - първата платформа за наем на кемпери и каравани стартира днес

ROWAGO - първата в България онлайн платформа за наемане и отдаване под наем на кемпери и каравани днес официално стартира работа. Ще да я откриете на адрес www.rowago.com, където може да наемете кемпер или каравана за една различна почивка.

ROWAGO следва принципът на споделената икономика – собствениците на ваканционни превозни средства да ги споделят с желаещи да ги ползват срещу разумна цена. Печеливши от това са и хората, и природата.

Ако сте мечтали да разнообразите начина си на почивка, може да разгледате офертите в ROWAGO, да си изберете и да резервирате. Стремежът е да бъде създадена общност на взаимно доверие.

Собствениците на кемпери и каравани, които не ги ползват постоянно, могат да ги отдават под наем чрез ROWAGO и така да получават доход за времето, през което иначе стоят на паркинга. Собственикът определя наемната цена и условията за наем. ROWAGO предоставя механизмът, който гарантира правата и задълженията на наемателя и наемодателя на договорен принцип.

ROWAGO има интуитивен дизайн и предлага улеснено търсене, широко предлагане, подходящ договор с права и задължения, достъп до застраховане, защита на личните данни, сигурност при разплащане в интернет. Платформата предоставя възможност за коментиране и оценка като обратна връзка към всички останали нейни ползватели. Целта е да се създаде кръг на доверие от доволни и усмихнати хора.

ROWAGO е отворен за широката аудитория от 18 май. Броят на превозните средства за наем в платформата постоянно расте.

Проектът ROWAGO се развива с подкрепата на Camping.bg.

 

www.rowago.com

#road #wagen #go

 

препоръчани новини

4play.bg - интернет молът за детски забавления на открито

4play.bg - интернет молът за детски забавления на открито

www.4play.bg е онлайн магазин за щастливи деца. Дървени детски площадки, конфигурации, пластмасови къщи, батути и...

Къмпингите стартират сезон 2020. Актуална информация за работата им.

Къмпингите стартират сезон 2020. Актуална информация за работата им.

След изтичане на въведеното извънредно положение къмпингите в България вече могат да приемат гости. По-долу ще...