STANLEY Adventure Outdoor Cooler 15,1 L

Описание:

   

Хладилна кутия Stanley Adventure Outdoor Cooler 15.1 L

yes Двойна стена с изолация от пяна

yes Без съдържание на бисфенол А (BPA)

yes Здравата конструкция на хладилната чанта позволява сядането върху нея

yes Непропусклива

    

ОСТАВА ЛЕДЕНО СТУДЕНА: Двойната стена с изолация от пяна поддържа ледено студени температури до 36 часа - близо 40% по-дълго от обикновените хладилни чанти. Идеална за къмпинг, риболов и пикник. Тя е точният спътник за вашите градски и извънградски авантюри.

   

ЗДРАВА И ИЗДРЪЖЛИВА: Външната черупка от полиетилен с висока плътност и здравите закопчалки са издръжливи на външните фактори и удари. Оборудвана е и с еластична бънджи система, за да можете да закрепите своя Stanley термос към капака.

   

ВОДОНЕПРОПУСКЛИВА: Силиконовото уплътнение на капака спомага за термоизолацията и прави хладилната чанта напълно водонепропусклива, когато е затворена.

   

ЛЕСНА ЗА НОСЕНЕ: Здравата дръжка спомага за лесен захван и пренасяне на хладилната чанта.

   

ДОЖИВОТНА ГАРАНЦИЯ: Качеството на производството на Stanley е това, което прави компанията издръжлива във времето. Това е гаранцията на Stanley. Спазвайки мотото „Built for life“, или „Създадени за цял живот“, от 1913 г. насам Stanley произвеждат солидни и качествени продукти за храни и напитки, които да издържат цял живот – гаранция, която продължава да се спазва. Продуктите на Stanley имат доживотна гаранция за производствени дефекти. Ако продуктът ви от Stanley по някаква причина не отговаря на легендарната репутация на компанията, това ще бъде поправено. Толкова е просто.

   

    

Марката Stanley е с богата история, простираща се на повече от 100 години. Създадена е от изобретателя Уилям Стенли младши, който през 1913 г. променя начина, по който се консумират топли напитки, като съчетава изолационните свойства на вакуума и здравината на стоманата в изцяло стоманената вакуумна бутилка, която познаваме и обичаме днес.

През годините след това неговата вакуумна бутилка се превръща от концепция в емблематичен продукт, съществена част от работни дни, пътувания и приключения на открито. Марката Stanley присъства в множество приключения и още повече споделени спомени. Обичаните продукти за храни и напитки на Stanley са в основата на ежедневни почивки за кафе и също толкова за храна. С всяка изминала година Stanley не спира да постига нови висоти в трайните и модерни решения за днешните приключения навън.

Силата на Stanley е в това да подсигурява времето ви на открито с продукти, на които можете да разчитате от сутринта до вечерта – от кафето за силен старт на деня до нещо отлежало за завършване на вечерта. Създадени за вас и за цял живот.

   

Вижте повече за продуктите от марката STANLEY тук: https://gth.bg/brands/stanley/

   

Магазин: STANLEY