STANLEY Adventure Stainless Steel All-In-One Food Jar 0.53 L

Описание:

   

Буркан за храна от неръждаема стомана Stanley Adventure All-In-One 0,53 л/18 унции с включена лъжица/вилица;

   

yes Термос за храна от неръждаема стомана без съдържание на бисфенол А (BPA)

yes Запазва храната гореща или студена до 12 часа

yes Водонепропусклива капачка-купа

yes Доживотна гаранция

    

ЗАПАЗВА ХРАНАТА ГОРЕЩА ИЛИ СТУДЕНА: Този термос за храна от неръждаема стомана на Stanley е с първокласна изолация, която запазва вътрешната температура независимо от външната до 12 часа за горещи или студени храни. Той е точният спътник за вашите градски и извънградски авантюри.

   

ИЗДРЪЖЛИВ И БЕЗОПАСЕН: Този буркан за храна на Stanley е създаден за дълготрайно използване с висококачествената си солидна конструкция от неръждаема 18/8 стомана за хранителни продукти. Съдържанието в него също така е безопасно за консумация благодарение на материалите без съдържание на бисфенол А (BPA).

   

МНОГОФУНКЦИОНАЛНА ВОДОНЕПРОПУСКЛИВА КАПАЧКА: Капачката на термоса за храна на Stanley с включена лъжица/вилица е водонепропусклива, така че можете да го сложите в раницата си, без да се тревожите от протичане. Широкото гърло на буркана улеснява наливането и почистването.

       

ЛЕСЕН ЗА ПОЧИСТВАНЕ: Широкото гърло на буркана с вакуумна изолация прави лесно пълненето, наливането и почистването.

   

ДОЖИВОТНА ГАРАНЦИЯ: Качеството на производството на Stanley е това, което прави компанията издръжлива във времето. Това е гаранцията на Stanley. Спазвайки мотото „Built for life“, или „Създадени за цял живот“, от 1913 г. насам Stanley произвеждат солидни и качествени продукти за храни и напитки, които да издържат цял живот – гаранция, която продължава да се спазва. Продуктите на Stanley имат доживотна гаранция за производствени дефекти. Ако продуктът ви от Stanley по някаква причина не отговаря на легендарната репутация на компанията, това ще бъде поправено. Толкова е просто.

   

    

Марката Stanley е с богата история, простираща се на повече от 100 години. Създадена е от изобретателя Уилям Стенли младши, който през 1913 г. променя начина, по който се консумират топли напитки, като съчетава изолационните свойства на вакуума и здравината на стоманата в изцяло стоманената вакуумна бутилка, която познаваме и обичаме днес.

През годините след това неговата вакуумна бутилка се превръща от концепция в емблематичен продукт, съществена част от работни дни, пътувания и приключения на открито. Марката Stanley присъства в множество приключения и още повече споделени спомени. Обичаните продукти за храни и напитки на Stanley са в основата на ежедневни почивки за кафе и също толкова за храна. С всяка изминала година Stanley не спира да постига нови висоти в трайните и модерни решения за днешните приключения навън.

Силата на Stanley е в това да подсигурява времето ви на открито с продукти, на които можете да разчитате от сутринта до вечерта – от кафето за силен старт на деня до нещо отлежало за завършване на вечерта. Създадени за вас и за цял живот.

   

Вижте повече за продуктите от марката STANLEY тук: https://gth.bg/brands/stanley/

   

Магазин: STANLEY