Sylvansport Vast: Нещо свежо на пазара

23.04.2019
Sylvansport Vast: Нещо свежо на пазара

Последната разработка на американския производител Sylvansport се нарича Vast. За разлика от къмпинг-ремаркето Go, този път те залагат на алуминиево шаси с фиксирани стени, външна кухня и ... отново различни от останалите.

Vast ще се предлага в два цвята - зелено и сиво. В задната част има врата, която се отваря и така дава възможност караваната да се използва и за пренасяне на товари. 

Караваната разполага с отделни баня и тоалетна в предната част. Кухнята се плъзга по специална шина и е достъпна отвън, като прави място вътре за душ кабината. Отстрани на Vast има възможност за транспортиране на багаж, като например каяци.

Височината на интериора е 2,06 м. Vast има четири места за спане, разпределени в две легла с резмери 2,03 х 1,5 м. Леглата са разположени едно над друго, като горното се сваля от тавана посредством електрически механизъм. Специалните матраци предлагат висок комфорт за сън. В долната част на сгъваемото легло има LED светлина във формата на снежинка, която свети в различни цветове.

Цените на Sylvansport Vast с предварителна поръчка започват от 46 000 долара. Засега няма информация дали и кога ще се продава в Европа.

Веселин Вълев
Camping.bg

Източник и снимки: Sylvansport

препоръчани новини

Camping.bg на обиколка из къмпингите в страната

Camping.bg на обиколка из къмпингите в страната

Стартира обиколката на Camping.bg на къмпингите в страната. Тя се случва за трета поредна година и е част от...

Globe-Traveller са представени вече и на българския пазар

Globe-Traveller са представени вече и на българския пазар

Марката Globe-Traveller е на пазара от 2009 година. За това кратко време тя успя да си изгради име на един от добрите...