Sylvansport Vast: Нещо свежо на пазара

23.04.2019
Sylvansport Vast: Нещо свежо на пазара

Последната разработка на американския производител Sylvansport се нарича Vast. За разлика от къмпинг-ремаркето Go, този път те залагат на алуминиево шаси с фиксирани стени, външна кухня и ... отново различни от останалите.

Vast ще се предлага в два цвята - зелено и сиво. В задната част има врата, която се отваря и така дава възможност караваната да се използва и за пренасяне на товари. 

Караваната разполага с отделни баня и тоалетна в предната част. Кухнята се плъзга по специална шина и е достъпна отвън, като прави място вътре за душ кабината. Отстрани на Vast има възможност за транспортиране на багаж, като например каяци.

Височината на интериора е 2,06 м. Vast има четири места за спане, разпределени в две легла с резмери 2,03 х 1,5 м. Леглата са разположени едно над друго, като горното се сваля от тавана посредством електрически механизъм. Специалните матраци предлагат висок комфорт за сън. В долната част на сгъваемото легло има LED светлина във формата на снежинка, която свети в различни цветове.

Цените на Sylvansport Vast с предварителна поръчка започват от 46 000 долара. Засега няма информация дали и кога ще се продава в Европа.

Веселин Вълев
Camping.bg

Източник и снимки: Sylvansport

препоръчани новини

Близо 10 000 души посетиха Къмпинг и караванинг експо 2019

Близо 10 000 души посетиха Къмпинг и караванинг експо 2019

Второто издание на Къмпинг и караванинг експо отчете над 50% ръст на гостите спрямо 2018 г. То се проведе в...

Camping.bg издаде Къмпинг карта на България 2019

Camping.bg издаде Къмпинг карта на България 2019

Излезе от печат новото издание на Къмпинг карта на България. Тя съдържа информация за 22 избрани български...