Volkswagen анонсира новата California 6.1

03.07.2019
Volkswagen анонсира новата California 6.1

По-рано тази година Volkswagen представи актуализацията на своя ван T6, наречен T6.1. Тази седмица германският производител открехна леко завесата на новата California, чиято световна премиера ще се състои следващия месец. Компанията официално публикува скици и някои детайли за California 6.1.

Новостите са много. Сред тях могат да бъдат откроени: подобрен интериор; нов дисплей за функциите; нови системи за подобрена сигурност и комфорт; ново поколение онлайн инфотеймънт система с интегрирана eSIM. California ще има и различна визия отвън - предницата ще има нов харизматичен дизайн.

Интериорът и местата за нощувка са внимателно оптимизирани. Новата California ще предлага електромеханично кормилно управление и редица нови системи за сигурност - компенсационна система за страничен вятър, система за спазване на лентата на движение "Lane Assist" и система за защита при страничен удар за допълнителна сигурност.

Новата California T6.1 ще разчита на високоефективни 2.0-литрови турбодизелови мотори с мощност до 199 к.с.

С над 18 000 продажби за 2018 г. California е лидерът сред кемпервановете. Новото поколение 6.1 ще направи световната си премиера в края на август на изложението Caravan-Salon в Дюселдорф.

 

Веселин Вълев
Camping.bg

Източник и снимки: Volkswagen

препоръчани новини

Globe-Traveller са представени вече и на българския пазар

Globe-Traveller са представени вече и на българския пазар

Марката Globe-Traveller е на пазара от 2009 година. За това кратко време тя успя да си изгради име на един от добрите...

Camping.bg издаде Къмпинг карта на България 2019

Camping.bg издаде Къмпинг карта на България 2019

Излезе от печат новото издание на Къмпинг карта на България. Тя съдържа информация за 22 избрани български...