Къмпинг пътеводителят за 2021 е вече национална брошура на България

21.05.2021
Къмпинг пътеводителят за 2021 е вече национална брошура на България

България с адекватна рекламна брошура на къмпинг туризма си.

Издаваният от Camping.bg Къмпинг пътеводител на България беше припознат от Министерство на туризма за национален рекламен материал за този вид туризъм. Специална версия на пътеводителя за 2021 г. е качена в официалния туристически портал на България https://bulgariatravel.org/ и е достъпна за свободна сваляне. Тя съдържа информация за 34 български къмпинга, подредени в 7 маршрута из цялата страна и допълнени с над 120 туристически забележителности - природни, културни и исторически.

Къмпинг пътеводителят на България се нареди до официалните национални брошури за зимен, приключенски, спортен и голф туризъм в портала https://bulgariatravel.org/. "Това е признание за дългогодишната и всеотдайна работа на екипа ни за популяризация на къмпинг туризма и българските къмпинги", споделя Веселин Вълев - основател на Camping.bg и издател на пътеводителя.

Триезичната версия на Къмпинг пътеводителя излезе от печат в средата на месец март и оттогава се радва на огромен интерес от страна на почитателите на този екологичен и здравословен вид почивка. Хиляди копия от книжката са вече разпространени по участващите къмпинги, магазини, кемпери под наем, туристически центрове и т.н. Пътеводителят успешно се разпространява и в северната ни съседка Румъния, чиито туристи се очаква за втора поредна година да бъдат най-многобройни по къмпингите ни.

Интерактивни електронни версии на пътеводителя на 6 езика могат да бъдат разгледани на http://guide21.camping.bg/
 


Camping.bg изразява благодарност към Министерство на туризма за протегнатата ръка за съвместна работа по популяризация на българския къмпинг туризъм.

 

Camping.bg

 

препоръчани новини

Z-Triton - велосипед, лодка и каравана в едно

Z-Triton - велосипед, лодка и каравана в едно

Електрическата триколка-амфибия Made in Latvia излиза на пазара през 2022 г.   Проектът Z-Triton не е нито...

Победителите в #BestBGcamp2021: Един фаворит, новите къмпинги събират одобрение

Победителите в #BestBGcamp2021: Един фаворит, новите къмпинги събират одобрение

Къмпинг Къпиновски манастир е първи в шест от общо осем категории в класацията за 2021 г. Половината от всички...