Къмпинг Реката

Къмпинги
|
Рейтинг: 0 от 5

Държава: България

Точен адрес: Мелник

Работно време: март-ноември

GPS координати: Ширина: 41.5396 - Дължина: 23.41

Брой къмпинг места (палатки): 15

Брой къмпинг места (каравани): 8

Брой бунгала/вили: Няма информация

Брой легла: 4

Работно време: март-ноември

Телефон: +359 895 680 828

Webpage: www.fb.me/kfotef

"Реката" е малък и уютен къмпинг, разположен на брега на приток на р. Мелнишка, в полите на Пирин, над най-малкото градче в България - Мелник и по път за Роженския манастир. Той предлага основни удобства за престой на гости, които са тръгнали да открият богатствата на Пиринска Македония с палатки, кемпери или каравани.

Мястото е условно разделено на три зони: голяма зелена поляна, подходяща за настаняване както на кемпери и каравани, така и на палатки. Тя се намира непосредствено след портала на къмпинга. Има осигурени ток и вода за нуждите на гостите. Всяко лято стопаните поставят на поляната басейн за отмора в летните горещини.  Втората зона е кът за хранене с тераса над реката. Той е напълно оборудван за самостоятелно готвене. Разполага с посуда, хладилник, фризер, скара на дървени въглища, телевизор. Тук се намира и санитарния възел, който предлага базово удобство. Топлата вода се осигурява от газово котле. От другата страна на реката е третата зона, до която се достига по малко мостче. На брега има сенчеста полянка, която е изключително привлекателна за разпъване на палатки в най-големите летни горещини. 

Къмпингът предлага и една каравана под наем. За сезон 2019 се предвижда изграждането на стая за гости.

Къмпинг "Реката" е подходящо място не само за нощувка край Мелник, но и за провеждане на вашето тържество, честване на други поводи или просто сбирка с приятели. 

NB! Навлизането на кемпери и каравани в двора трябва да се случва внимателно и предпазливо, от опитни шофьори поради тесните размери на входния портал. 

времето в къмпинга

weather icon

маршрут до къмпинга

други къмпинги в района

 • Кемпер-стоп Фън Парк Банско

  Кемпер-стоп Фън Парк Банско

  Банско

  Къмпинг Кромидово

  Къмпинг Кромидово

  с. Кромидово, гр. Петрич

Виж всички къмпинг зони