Airstream представи компактната каравана Basecamp, модел 2017

23.10.2016
Airstream представи компактната каравана Basecamp, модел 2017

Airstream излиза на пазара на компактните каравани със своя модел за 2017 г. наречен Basecamp. Той се явява всъщност редизайн на предходния от 2007 г., който е съвместна разработка с Nissan Design America. Тези 10 години Airstream използва, за да разработи нови идеи, да подобри дизайна му и да оборудва новият Basecamp с последните технологии и модерни материали.

Basecamp е направена за хората, които обичат свободата и искат да видят света около тях. Тя е достатъчно здрава, за да ви последва дотам, където ви водят емоциите и е комфортна, за да се любувате на времето прекарано там.

Airstream определят своя Basecamp 2017 като най-леката, най-гъвкавата и най-приключенската каравана в своята история. Тя е умна, спонтанна и носи духа на приключението.

Всеки сантиметър от дизайна на Basecamp е с мисълта за природата. Алуминиевият корпус се "плъзга" по вятъра, панорамните прозорци разкриват прелестна гледка.

Разполага с комфортни седящи места за петима и легло за двама. Много от частите на интериора и екстериора са ръчно правени.

Стандартното оборудване на Basecamp е впечатляващо: соларни панели на покрива, аудиосистема Bose Bluetooth® SoundLink®, смарт пространство за багаж, вентилация, топла вода, отопление, климатик и още дълъг списък с неща. Единствените опции, които могат да бъдат добавени са два вида тенти, по-мощно захранване и микровълнова печка.

Цената на Airstream Basecamp започва от 34 900 $. Това е сериозна крачка нагоре в сравнение с модела от 2007, който започваше от 19 995 $.

Вижте промо видеото на производителя:

Camping.bg

препоръчани новини

Къмпинг пътеводител на България номиниран в Годишните награди в туризма 2020

Къмпинг пътеводител на България номиниран в Годишните награди в туризма 2020

Единственото в България издание посветено на къмпинг туризма е сред номинираните в конкурса Годишни награди в туризма...

Близо 1000 избраха корицата на новия Къмпинг пътеводител на България за 2021 г.

Близо 1000 избраха корицата на новия Къмпинг пътеводител на България за 2021 г.

Корицата със снимка от къмпинг Къпиновски манастир беше избрана от аудиторията на Camping.bg за корица на...