Ти можеш да постигнеш всичко (с Росен Илиев)

В първи епизод на Camp to Joy ви срещаме с Росен Илиев - живял 20 години в Канада и стъпил на четири от седемте континента на Земята. Росен определя пътуването си из Северна, Централна и Южна Америка като лебедовата си песен. Нашият гост твърди, че е открил смисъла на живота си, но е изчислил че са му нужни още поне 20-30 морета, за да го постигне. Срещаме ви с щастлив човек и неговите ценности, върху които е изградил своята вътрешна хармония.

Тръгваме на пътешествие с Росен и неговия знаков VW Т3 бус Getsby, с който изминава 70 000км за 10 месеца. Той ни потапя в истории за добрите хора, които среща, ситуациите определени му от съдбата по време на път и уроците от всичко това. Умишлено ли търси близостта до природата и какво му носи тя? Ще разберете, ако слушате епизода.

Предстои разказ за вълнуващи преживявания и огромна благодарност към Силата за живота досега. Нашият първи гост ни разкрива, че се чувства отлично в “обувките си”, благодарение на това, че е постигнал всичко с двете си ръцеи не дължи нищо на никого. Героят ни споделя и за една много емоционална своя среща с големия Тодор Колев в Канада.

В този епизод ви срещаме с един смел мъж, който открито заявява, че е благодарен на живота за просветленията гарнирани с повече сълзи и по-малко смях. Колко мъже познавате, които биха си го признали? Прозрението, че само знанието от природата може да потроши веригите на алчността на тялото, най-добре описва госта ни.

Приятно слушане!