Глемпинг палатките De Waard - уникални модели, топ качество. Made in Europe

02.08.2021
Глемпинг палатките De Waard - уникални модели, топ качество. Made in Europe

Глемпингът става все по-моден в Европа и у нас. Той е предпочитаната от мнозина алтернатива пред стандартната хотелска почивка, заради близостта с природата, без да се налага да се лишаваме от удобствата на хотела.

Палатките с име De Waard се произвеждат вече повече от 70 години. За това време марката се е превърнала в икона. Не само заради високото си качество, но и също така поради своя уникален дизайн. 

Компанията от Нидерландия De Waard Business е известна със своите уникални решения за настаняване за къмпинги, ваканционни комплекси, събития и фестивали. Тяхната страст е да произвеждат палатки с изключително качество и не отстъпват от това. За марката De Waard внимателно се подбират най-добрите и устойчиви материали. Техните майстори шият палатките с голяма любов, предимно ръчно. Комбинацията от най-добрите материали и традиционен производствен процес правят палатките De Waard изключително здрави.

Разнообразните модели на De Waard покриват широк диапазон от типове, размери, цветове и т.н. И все пак перлата в колекцията на компанията са двете Big & Small Oak. Това уникално място за настаняване е супер модерно. Големите прозорци и подвижните врати гарантират, че всеки гост може да се наслади на живота на открито. Small Oak предлага място за четирима души. Ако предпочитате място за настаняване за 6 души, изберете Big Oak. Допълнително изолираната вътрешна палатка ви предлага възможност да удължите сезона за отдаване под наем.


 

Друг от премиум моделите е Round Holly. Куполната глемпинг палатка е с огромен прозорец за да се наслаждават гостите на гледката. Здравата конструкция гарантира, че тя ще издържи на всякакви метеорологични условия. Round Holly е уникална с огромния си навес и с вътрешната изолация, което осигурява приятен сън дори  при ниски външни температури.


 

Мъниците в семейството на глемпинг палатките De Waard са Giant Fir и Compact Fir. Те са еднообемни, просторни и издръжливи палатки, които дават много възможности за разнообразни интериорни решения. 


 

Tulip Tree е тунелен тип глемпинг палатка, подходяща за до 6 души. Характеризира се със своята височина и свобода на движение вътре. Жилищното пространство е повече от достатъчно, дори при лошо време, за да осигури прекрасни условия за къмпингуване. Дълбокият навес осигурява достатъчно място под нея, за закуска сутрин или за питие вечер.

 

Всички модели глемпинг палатки на De Waard могат да бъдат разгледани във виртуалния шоурум на компанията на адрес: https://dewaardbusiness.com/about-us/showroom

 

Camping.bg

Текст и снимки: De Waard

 

Следвайте ни в:

    

 

препоръчани новини

Новата California 7 Concept - световна премиера (видео)

Новата California 7 Concept - световна премиера (видео)

Volkswagen Лекотоварни автомобили представя световната премиера на своя концептуален модел California CONCEPT...

Camping.bg отговаря на кмета на Царево

Camping.bg отговаря на кмета на Царево

В интервю за Радио "Фокус" от 11.08.2023 г. по темата за караваните на къмпинг "Якото място"...