Къмпинг Градина
Къмпинг Градина
Къмпинг Градина
Къмпинг Градина

Къмпинг Градина

1 Рейтинг
Видове настаняване
Каравани
Бунгала/вили/стаи
Категория

За връзка с Къмпинг Градина

Точен адрес местност Аклади Чеири, гр. Черноморец, Община Созопол
Работно време 15 май - 15 септември
GPS координати 42.42, 27.6455
Площ (кв.м.) 63000
Брой къмпинг места за палатки 78
Брой къмпинг места за кемпери и каравани 140
Начини на плащане В брой, Банкова карта

Удобства в Къмпинг Градина

Достъп за инвалиди
Допускат се домашни любимци
CCTV (охранителни камери)
Безжичен интернет
Хладилник
Детска площадка
Ресторант
Кафе / Бар
Водни спортове в района
Магазин
Електричество в къмпинг местата
Чиста вода в къмпинг местата
Топла вода в баните и тоалетните
Обслужване на химически тоалетни
Фризер
ПОС терминал
Настаняване в бунгала (под наем)
Плаж (река, море, язовир и др.)
Риболов в района
Велосипедни маршрути
Красиви гледки
Достъп по асфалтиран път

Подробна информация за Къмпинг Градина

Къмпинг Градина е един от най-старите и известни къмпинги по българското Черноморие. Това е мястото, където вече четири поколения къмпингари изкарват цяло лято откъснати от градските стрес и ежедневие - в хармония с морето и природата и гледка към вълните и остров Св. Иван.

„Градина“ се намира в залива между градчетата Черноморец и Созопол, по-близо до Черноморец. В къмпинга има няколко заведения за хранене, плажни барове, магазин за хранителни стоки, снек бар, баничарница и кафене. На плажа са обособени игрища за плажен волейбол.

Рейтинги и коментари за Къмпинг Градина

1 Рейтинг от 17 Потребителя
Radin Gospodinov
1 Рейтинг

"Тоалетните помещения в къмпинг „Южен бряг“ са разположени така, че да са на максимално разстояние 50 м. от всяка къмпинг единица. Те са обновени и в тях се поддържа добра хигиена по няколко пъти на ден. " Това е абсолютна лъжа, тоалетните на мястото на което бях, нито бяха ремонтирани, ааа да всъщност бяха - явно най-скапаните плочки бяха сменяни, мифките също, и тръбите - всичко така направено, че да е възможно най-грозно и неудобно. А хигиената е просто супер - кенефа смърди от само 100м. Да имаше и някакви новоремонтирани сгради в другия край на къмпинга, които бяха далеч над описаните 50м, а и бяха с чип, който на нас не беше даден, така че дори и да имахме желание да ходим по 500м всеки път за тоалетна нямаше как да влезем. Съчетано с "прекрасното" обслужване в бившия Мармалад този къмпинг получава абсоютно -5 звезди от мен. Последните 10 години ходихме из гръцки къмпинги и на подобна дупка не бях попадал.

Цанко Цаков
0 Рейтинг

Уникално място! Моите родители покещаваха този къмпинг сега го посещавам и аз. Благодаря на екипа за всичко което прави за да си прекараме една чудесна ваканция. Продължавайте в същия дух.

Антония Филипова
0 Рейтинг

Най-добрия къмпинг за почивка на нашето черноморие!. Багодаря Ви, че ви има! Аз бях гост с моето семейство. Отношението е безупречно. Хигиената е на висота. Препоръчвам го на всички къмпингари.

Кирил Тонев
0 Рейтинг

Бях гост на къмпига. Мястото е превъзходно, къмпинга е прекрасен, хората са много учтиви и внимателни! Препоръчвам го на всички. Аз ще го посетя отново.

Стефан Косев
0 Рейтинг

Няма так в къмпинг в България! Обиколих ги всичките но като този няма. Чисти санитарни възли, добро обслужване, приятна атмосфера, прекрасен плаж, уникална организация за настаняване. Струва си дя се посети това място. Спечелихте ме! Продължавате така.

Александър Димитров
0 Рейтинг

Препоръчвам този къмпинг! Мястото ми хареса. Заслужава си!

Стефан Косев
0 Рейтинг

Здравейте Къмпинг Южен бряг, заслужено сте получили приза за най - добър къмпинг на море в България!

Стефан Косев
0 Рейтинг

Бъдете здрави Вие и целият екип, който работи за да можем да почиваме на това прекрасно място.

Соня Георгиева
0 Рейтинг

С години посещаваме къмпинга сега Южен бряг все по и по красиво спокойно и привлекателно место за почивка .Условията се подобряват видимо и успешно.....и Честито Нова 2016 Година Успехи.

Biana Koleva
0 Рейтинг

Страхотно е!

Ivan Ivanov
0 Рейтинг

Препоръчвам този къмпинг!

Sim Pat
0 Рейтинг

nai-dobriq po chernomorieto.

Людмил Георгиев
0 Рейтинг

Минах пътнешком

Людмил Георгиев
0 Рейтинг

Минах край къмпинга на път за плажа. Това, което видях от него никак не ме впечатли! Палатка върху палатка, забити на м.... си в "горичката" . От своята можеш да ритнеш съседа в неговата, до като спи. И едно мръсно такова... Имаше сериозна купчина от бутилки, счупени столове и всякакви други боклуци. Направо - катун! Караваните - на припек, поне тези, които видях. На централния вход на къмпинга беше някаква лудница от неориентирани шофьори. И едни цени по заведенията по плажа...

Hristiyana DDD
0 Рейтинг

Определно не препоръчвам. Ще изброя основните проблеми, за да може ако някой има желание да посети къмпинга да бъде подготвен. 1. Тоалетните и баните са ремонтирани, но много от тях не се заключват, нямат закачалки, няма съблекални, няма тоалетна хартия, в някой дори четка. Ако отидеш към 19-20часа – чакаш на опашка. Ако отидеш след 21 – се къпеш със студена вода. 2. Ние бяхме наели три парцела (трета линия), които бяха точно до пътя, а от другата страна имаше паркинг. Целият прахоляк идваше в нас. НЯМАШЕ НИТО ЕДНО ДЪРВО. (300км. м. Нито едно дърво). – нещото, което ни провали почивката, жегата просто ни съсипваше, а шатрата, която трябваше да си заскупим не ни помогна изобщо. Парцелите са наблъскани, както на пазара - сергиите. Общо взето все едно сте заедно със всичките си съседи. Бяхме накарани да си преместим палатката, за да може каравана от втори ред да излезе. В 11 часа сутринта получихме забележка за музиката (музика от тонколонка) 3. Има ток и вода, но вода няма за всеки парцел .... няколко чешми на разни места. Няма ток, който да стига до вас. Има травопости и вие трябва да си носите разклонители, за да се снабдите с такъв. (40лв сме дали само за разклонители.) 4. За обслужването няма да коментирам. Портиерът е изключително груб. На рецепция не искаха да пуснат точно човекът, на когото беше регистрацията. 5. Има няколко заведения в къмпинга, които са сравнително скъпи и не предлагат никакво разнообразие, нито вкусна храна. Има два магазина в близост, които г-д стават. 6. Плажът е хубав. Особено по далеч от главната алея. Много е спокойно и приятно. Съжалихме, че отидохме там и повече няма и да стъпим на къмпинг Градина. Искат да ти вземат пари, но без да ти предлагат нищо – малко удобства и то лоши, лошо обслъжване и т.н. По-добре в гората да бяхме отишли сами, поне щеше да има сянка, на която да отпочиваме, а не от 12-18 да се чуди човек как да оцелее в жегата.

Николай Иванов
0 Рейтинг

На този къмпинг ходиме от 1985г. Заведохани наши близки и...пъпа ми е хвърлен там! Дето има една приказка синът ни израстна на този къмпинг. И сега идва при нас със съпругата си. Чакаме да водим и внуци ,ако е рекъл господ. Добре, че се махна този... Банев! Когато деветдест и девет процента бяхме на палатки винаги сме били на първа линия. Сега с караваната не мога да бъда цял сезон... Радвам се, че върнаха истинското име на къмпинга от тази година. Чудесно е, че направиха нови санитарни възли, но е жалко, че има хора, които не знам как да ги квалифицирам такива, които рушат умишлено! Изпотрошиха новите душове, разбиха дори вратата за да влизат без чип... Абе с една дума такива, като въпросната дама, която пише траВопости и че трябвало да даде 40 лева за разклонители. Ами може да стои и без ток-примерно на фенери. Има и фенери с лед осветление! Защо трябва да налага на околните да слушат нейната музика едни харесват класическа, други джаз трети рап, а то чалга! Така,че забележката не е за часа,а поради простотията! В този ред на мисли, ще кожа един факт. По "татово време" в тоалетните имаше "скални рисунки" по стените ,всички се възмущавахме много. Дойдоха промените и изчезнаха чехи, поляци, гедерейци- останахме само софианци, които се познавахме от години и..."скалните рисунки"изчезнаха безвъзвратно!!!

Rummy Rummy
0 Рейтинг

Определно не препоръчвам!!!! Няма мисъл за хората, които почиват на каравани и които са си платили предварително целия сезон. Например: 1. Все още не е построен 4 санитарен възел, както беше обещано преди две години, а се строят( при заповед за спиране на строежите от май месец) бунгала, които не могат да бъдат готови до края на сезона. 2. Няма нови чешми за пране, измиване на чинии и др. 2. Няма спасители на плажа ( въпреки намиращите се спасителни постове), няма обществени тоалетни и душове (наличните са към къмпинга и са ползват с чипове). 3. На плажа се слагат чадъри, строят се постройки без да са отбелязани на картата на къмпинга (собствениците на къмпинг и наемателите на плажа са едни и същи ).