Camping Gradina
Camping Gradina
Camping Gradina
Camping Gradina

Camping Gradina

1 Rating
Accommodation type
Rulote
Bungalouri/Vile/Camere
Category

For contact with Camping Gradina

Exact address Sozopol, plaja Gradina
Work time 15 май - 15 септември
GPS coordinates 42.42, 27.6455
Area (sq.m.) 63000
Number of camping sites for tents 78
Places for campers 140
Payment methods Cash, Bank card

Amenities at Camping Gradina

Acces pentru persoane cu dizabilitati
Animalele de companie sunt acceptate
CCTV (camere de securitate)
WiFi
Frigider
Loc de joaca
Restaurant
Cafe Bar
Sporturi nautice in zona
Magazin
Electricitate în campinguri
Apă curată în campinguri
Apa calda in bai si toalete
Service toalete chimice
Congelator
Terminal POS
Cazare in bungalouri (de inchiriere)
Plaja (râu, mare, baraj etc.)
Pescuit în zonă
Trasee de biciclete
Privelisti frumoase
Acces pe drum asfaltat

Detailed information about Camping Gradina

Camping Gradina este unul dintre cele mai vechi și mai faimoase locuri de campare de pe coasta bulgară a Mării Negre. Acesta este locul în care deja patru generații de camper își petrec o vară întreagă departe de stresul urban și de viața de zi cu zi - în armonie cu marea și natura și o priveliște asupra valurilor și a insulei St. Ivan.

„Gradina” este situată în golful dintre orașele Cernomoret și Sozopol, mai aproape de Cernomoret. Campingul are mai multe restaurante, baruri pe plajă, un magazin alimentar, un snack bar, o patiserie și o cafenea. Pe plajă există terenuri separate pentru volei pe plajă.

Ratings and comments for Camping Gradina

1 Ratings by 17 Users
Radin Gospodinov
1 Ratings

"Тоалетните помещения в къмпинг „Южен бряг“ са разположени така, че да са на максимално разстояние 50 м. от всяка къмпинг единица. Те са обновени и в тях се поддържа добра хигиена по няколко пъти на ден. " Това е абсолютна лъжа, тоалетните на мястото на което бях, нито бяха ремонтирани, ааа да всъщност бяха - явно най-скапаните плочки бяха сменяни, мифките също, и тръбите - всичко така направено, че да е възможно най-грозно и неудобно. А хигиената е просто супер - кенефа смърди от само 100м. Да имаше и някакви новоремонтирани сгради в другия край на къмпинга, които бяха далеч над описаните 50м, а и бяха с чип, който на нас не беше даден, така че дори и да имахме желание да ходим по 500м всеки път за тоалетна нямаше как да влезем. Съчетано с "прекрасното" обслужване в бившия Мармалад този къмпинг получава абсоютно -5 звезди от мен. Последните 10 години ходихме из гръцки къмпинги и на подобна дупка не бях попадал.

Show more
21.12.2023
Цанко Цаков
0 Ratings

Уникално място! Моите родители покещаваха този къмпинг сега го посещавам и аз. Благодаря на екипа за всичко което прави за да си прекараме една чудесна ваканция. Продължавайте в същия дух.

Show more
21.12.2023
Антония Филипова
0 Ratings

Най-добрия къмпинг за почивка на нашето черноморие!. Багодаря Ви, че ви има! Аз бях гост с моето семейство. Отношението е безупречно. Хигиената е на висота. Препоръчвам го на всички къмпингари.

Show more
21.12.2023
Кирил Тонев
0 Ratings

Бях гост на къмпига. Мястото е превъзходно, къмпинга е прекрасен, хората са много учтиви и внимателни! Препоръчвам го на всички. Аз ще го посетя отново.

Show more
21.12.2023
Стефан Косев
0 Ratings

Няма так в къмпинг в България! Обиколих ги всичките но като този няма. Чисти санитарни възли, добро обслужване, приятна атмосфера, прекрасен плаж, уникална организация за настаняване. Струва си дя се посети това място. Спечелихте ме! Продължавате така.

Show more
21.12.2023
Александър Димитров
0 Ratings

Препоръчвам този къмпинг! Мястото ми хареса. Заслужава си!

Show more
21.12.2023
Стефан Косев
0 Ratings

Здравейте Къмпинг Южен бряг, заслужено сте получили приза за най - добър къмпинг на море в България!

Show more
21.12.2023
Стефан Косев
0 Ratings

Бъдете здрави Вие и целият екип, който работи за да можем да почиваме на това прекрасно място.

Show more
21.12.2023
Соня Георгиева
0 Ratings

С години посещаваме къмпинга сега Южен бряг все по и по красиво спокойно и привлекателно место за почивка .Условията се подобряват видимо и успешно.....и Честито Нова 2016 Година Успехи.

Show more
21.12.2023
Biana Koleva
0 Ratings

Страхотно е!

Show more
21.12.2023
Ivan Ivanov
0 Ratings

Препоръчвам този къмпинг!

Show more
21.12.2023
Sim Pat
0 Ratings

nai-dobriq po chernomorieto.

Show more
21.12.2023
Людмил Георгиев
0 Ratings

Минах пътнешком

Show more
21.12.2023
Людмил Георгиев
0 Ratings

Минах край къмпинга на път за плажа. Това, което видях от него никак не ме впечатли! Палатка върху палатка, забити на м.... си в "горичката" . От своята можеш да ритнеш съседа в неговата, до като спи. И едно мръсно такова... Имаше сериозна купчина от бутилки, счупени столове и всякакви други боклуци. Направо - катун! Караваните - на припек, поне тези, които видях. На централния вход на къмпинга беше някаква лудница от неориентирани шофьори. И едни цени по заведенията по плажа...

Show more
21.12.2023
Hristiyana DDD
0 Ratings

Определно не препоръчвам. Ще изброя основните проблеми, за да може ако някой има желание да посети къмпинга да бъде подготвен. 1. Тоалетните и баните са ремонтирани, но много от тях не се заключват, нямат закачалки, няма съблекални, няма тоалетна хартия, в някой дори четка. Ако отидеш към 19-20часа – чакаш на опашка. Ако отидеш след 21 – се къпеш със студена вода. 2. Ние бяхме наели три парцела (трета линия), които бяха точно до пътя, а от другата страна имаше паркинг. Целият прахоляк идваше в нас. НЯМАШЕ НИТО ЕДНО ДЪРВО. (300км. м. Нито едно дърво). – нещото, което ни провали почивката, жегата просто ни съсипваше, а шатрата, която трябваше да си заскупим не ни помогна изобщо. Парцелите са наблъскани, както на пазара - сергиите. Общо взето все едно сте заедно със всичките си съседи. Бяхме накарани да си преместим палатката, за да може каравана от втори ред да излезе. В 11 часа сутринта получихме забележка за музиката (музика от тонколонка) 3. Има ток и вода, но вода няма за всеки парцел .... няколко чешми на разни места. Няма ток, който да стига до вас. Има травопости и вие трябва да си носите разклонители, за да се снабдите с такъв. (40лв сме дали само за разклонители.) 4. За обслужването няма да коментирам. Портиерът е изключително груб. На рецепция не искаха да пуснат точно човекът, на когото беше регистрацията. 5. Има няколко заведения в къмпинга, които са сравнително скъпи и не предлагат никакво разнообразие, нито вкусна храна. Има два магазина в близост, които г-д стават. 6. Плажът е хубав. Особено по далеч от главната алея. Много е спокойно и приятно. Съжалихме, че отидохме там и повече няма и да стъпим на къмпинг Градина. Искат да ти вземат пари, но без да ти предлагат нищо – малко удобства и то лоши, лошо обслъжване и т.н. По-добре в гората да бяхме отишли сами, поне щеше да има сянка, на която да отпочиваме, а не от 12-18 да се чуди човек как да оцелее в жегата.

Show more
21.12.2023
Николай Иванов
0 Ratings

На този къмпинг ходиме от 1985г. Заведохани наши близки и...пъпа ми е хвърлен там! Дето има една приказка синът ни израстна на този къмпинг. И сега идва при нас със съпругата си. Чакаме да водим и внуци ,ако е рекъл господ. Добре, че се махна този... Банев! Когато деветдест и девет процента бяхме на палатки винаги сме били на първа линия. Сега с караваната не мога да бъда цял сезон... Радвам се, че върнаха истинското име на къмпинга от тази година. Чудесно е, че направиха нови санитарни възли, но е жалко, че има хора, които не знам как да ги квалифицирам такива, които рушат умишлено! Изпотрошиха новите душове, разбиха дори вратата за да влизат без чип... Абе с една дума такива, като въпросната дама, която пише траВопости и че трябвало да даде 40 лева за разклонители. Ами може да стои и без ток-примерно на фенери. Има и фенери с лед осветление! Защо трябва да налага на околните да слушат нейната музика едни харесват класическа, други джаз трети рап, а то чалга! Така,че забележката не е за часа,а поради простотията! В този ред на мисли, ще кожа един факт. По "татово време" в тоалетните имаше "скални рисунки" по стените ,всички се възмущавахме много. Дойдоха промените и изчезнаха чехи, поляци, гедерейци- останахме само софианци, които се познавахме от години и..."скалните рисунки"изчезнаха безвъзвратно!!!

Show more
21.12.2023
Rummy Rummy
0 Ratings

Определно не препоръчвам!!!! Няма мисъл за хората, които почиват на каравани и които са си платили предварително целия сезон. Например: 1. Все още не е построен 4 санитарен възел, както беше обещано преди две години, а се строят( при заповед за спиране на строежите от май месец) бунгала, които не могат да бъдат готови до края на сезона. 2. Няма нови чешми за пране, измиване на чинии и др. 2. Няма спасители на плажа ( въпреки намиращите се спасителни постове), няма обществени тоалетни и душове (наличните са към къмпинга и са ползват с чипове). 3. На плажа се слагат чадъри, строят се постройки без да са отбелязани на картата на къмпинга (собствениците на къмпинг и наемателите на плажа са едни и същи ).

Show more
21.12.2023