Къмпинг Къпиновски манастир

Държава: България

Точен адрес: гр. Велико Търново

Работно време: 3 май - 24 септември 2019

GPS координати: Ширина: 42.9758 - Дължина: 25.747

Брой къмпинг места (палатки): 80

Брой къмпинг места (каравани): 60

Брой бунгала/вили: Няма информация

Брой легла: Няма информация

Цена: от 18.00 лв до 44.00 лв

Работно време: 3 май - 24 септември 2019

Начини на плащане: в брой, по банков път, с карта

Телефон: +359 884 48 54 54

Webpage: https://www.kapinovski.bg/

Къмпинг "Къпиновски Манастир" е разположен в полите на Еленския предбалкан край брега на река Веселина, в района на Къпиновския манастир ”Св. Николай Чудотворец”, и на около 20км южно от старата столица на България - Велико Търново. В непосредствена близост до нас се намира и запленяващият Къпиновски водопад, а наоколо ухае на борове от близката гора. Къмпингът е изграден по оригинален немски модел за констуиране на такъв тип съоражения и отговаря на всички изисквания на Европейската къмпинг асоциация. Разполагаме с около 60 места за каравани, всяка свързана с мръсен канал, вода и електрическо захранване. Гостите на къпинга имат достъп до рецепция, медицински пункт, модерна туристическа кухня, душ кабини и тоалетни. 

Също така разполагаме с две обширни площи обособени за палатков къмпинг. Ние сме единственият къмпинг в България, предлагащ уникалните по рода си дървесни палатки - прекрасно съоражение за отмора или прекарване на романтична вечер под звездите.

Нашият ваканционен комплекс предлага на своите посетители прекрасен басейн с мини олимпийски размери и модерна отоплителна система, подържаща приятна температура на водата дори и в не толкова горещите дни. За по-малките предлагаме детски басейн и площадка за игри.

Механа "Воденицата" отвори врати за първи път в началото на юни 2016г. и е своеобрзен диамант в кроната на комплекса. Заведението е истински архитектурен шедьовър, изграден от изцяло естествени строителни материали - комбинация от дялан камък и дъбови греди, събирани от региона. Механата побира около 400 човека, включително три летни тераси, разкриващи уникална гледка към водопада. При нас може да се насладите на вкусни специалитети от Търновско-Еленския край.

Нашият къмпинг е земен рай за родители, деца, търсачи на приключения и любители на природата. Гордеем се с това, което правим - гостоприемството си и предлаганите услуги, и желаем да го споделим с вас.

Очакваме ви да се забавляваме заедно и да създадем спомени, струващи си да бъдат споделени.

Къмпингът се намира в непосредствена близост до Къпиновския манастир и е отличен изходен пункт за посещение на други забележителности в района като Плаковски манастир и гр. Велико Търново.

    

ЦЕНИ 2019
времето в къмпинга

weather icon

маршрут до къмпинга

други къмпинги в района

 • Къмпинг Емануил

  Къмпинг Емануил

  яз. Жребчево, с. Паничерево, общ. Гурково

  МотоКамп България

  МотоКамп България

  с. Идилево, Севлиево

  Къмпинг Крънско ханче

  Къмпинг Крънско ханче

  с. Крън, Казанлък

  Къмпинг Велико Търново

  Къмпинг Велико Търново

  с. Драгижево

 • Къмпинг и бунгала Лъки

  Къмпинг и бунгала Лъки

  с. Долни Марян, гр. Елена

  Къмпинг Стринава

  Къмпинг Стринава

  Дряновски манастир, гр. Дряново

Виж всички къмпинг зони