Къмпинг Къпиновски манастир

Държава: България

Точен адрес: гр. Велико Търново

Работно време: 3 май - 24 септември 2019

GPS координати: Ширина: 42.9758 - Дължина: 25.747

Брой къмпинг места (палатки): 80

Брой къмпинг места (каравани): 60

Брой бунгала/вили: Няма информация

Брой легла: Няма информация

Цена: от 18.00 лв до 44.00 лв

Работно време: 3 май - 24 септември 2019

Начини на плащане: в брой, по банков път, с карта

Телефон: +359 884 48 54 54

Webpage: https://www.kapinovski.bg/

Къмпинг "Къпиновски Манастир" е разположен в полите на Еленския предбалкан край брега на река Веселина, в района на Къпиновския манастир ”Св. Николай Чудотворец”, и на около 20км южно от старата столица на България - Велико Търново. В непосредствена близост до нас се намира и запленяващият Къпиновски водопад, а наоколо ухае на борове от близката гора. Къмпингът е изграден по оригинален немски модел за констуиране на такъв тип съоражения и отговаря на всички изисквания на Европейската къмпинг асоциация. Разполагаме с около 60 места за каравани, всяка свързана с мръсен канал, вода и електрическо захранване. Гостите на къпинга имат достъп до рецепция, медицински пункт, модерна туристическа кухня, душ кабини и тоалетни. 

Също така разполагаме с две обширни площи обособени за палатков къмпинг. Ние сме единственият къмпинг в България, предлагащ уникалните по рода си дървесни палатки - прекрасно съоражение за отмора или прекарване на романтична вечер под звездите.

Нашият ваканционен комплекс предлага на своите посетители прекрасен басейн с мини олимпийски размери и модерна отоплителна система, подържаща приятна температура на водата дори и в не толкова горещите дни. За по-малките предлагаме детски басейн и площадка за игри.

Механа "Воденицата" отвори врати за първи път в началото на юни 2016г. и е своеобрзен диамант в кроната на комплекса. Заведението е истински архитектурен шедьовър, изграден от изцяло естествени строителни материали - комбинация от дялан камък и дъбови греди, събирани от региона. Механата побира около 400 човека, включително три летни тераси, разкриващи уникална гледка към водопада. При нас може да се насладите на вкусни специалитети от Търновско-Еленския край.

Нашият къмпинг е земен рай за родители, деца, търсачи на приключения и любители на природата. Гордеем се с това, което правим - гостоприемството си и предлаганите услуги, и желаем да го споделим с вас.

Очакваме ви да се забавляваме заедно и да създадем спомени, струващи си да бъдат споделени.

Къмпингът се намира в непосредствена близост до Къпиновския манастир и е отличен изходен пункт за посещение на други забележителности в района като Плаковски манастир и гр. Велико Търново.

    

ЦЕНИ 2019
времето в къмпинга

weather icon

маршрут до къмпинга

други къмпинги в района

 • Къмпинг Емануил

  Къмпинг Емануил

  яз. Жребчево, с. Паничерево, общ. Гурково

  Къмпинг Крънско ханче

  Къмпинг Крънско ханче

  с. Крън, Казанлък

  Къмпинг Велико Търново

  Къмпинг Велико Търново

  с. Драгижево

  Къмпинг и бунгала Лъки

  Къмпинг и бунгала Лъки

  с. Долни Марян, гр. Елена

  Къмпинг Стринава

  Къмпинг Стринава

  Дряновски манастир, гр. Дряново

Виж всички къмпинг зони