Къмпинг Оазис в Сливен отвори и сервиз за кемпери, каравани и автомобили

06.03.2023
Къмпинг Оазис в Сливен отвори и сервиз за кемпери, каравани и автомобили

"Когато FULL SERVICE има значение ..." С това послание собствениците на къмпинг Оазис до Сливен съобщават новината, че на територията им вече работи и автосервиз. Той може да обслужва както автомобили, така и кемпери и каравани. Порталът и халето са достатъчно високи, така че да приемат всички модели кемпери.

Скоро къмпинг Оазис ще предложи и услуга за Пътна помощ, която ще е насреща при възникнала авария на автомобили, кемпери или каравани на територията на страната. За гостите на къмпинга остава да се наслаждават на престоя и разкриващите се гледки от къмпинга, а домакините ще ви осигурят спокойствието на пътя към следващата дестинация! 

Къмпинг Оазис се намира в подножието на Стара планина, местността "Моллова гора" и в непосредствена близост до град Сливен. Къмпингът предлага всички необходими условия за една спокойна и приятна почивка. Къмпинг местата са на сянка и осигурени с ел. захранване, вода, тоалетни и бани.

Къмпингът разполага с 45 дка площ, като посетителите могат да бъдат настанени сред красивата природа, независимо дали с палатка, каравана или кемпер. Неописуемата гледка към Балкана, спокойствието на природата, красивите песни на птиците и безкрайния изглед към звездното небе са част от духа на къмпинг Оазис.

На пешеходно разстояние има множество еко пътеки, които водят до красиви местности като "Карандила", парк "Сините камъни", който е в непосредствена близост до нас, както и скалното образувание-феномен "Халката".

За малки и големи са на разположение интересни развлечения - детски кът, футболно и волейболно игрище, конна езда сред природата, велосипеди под наем, спортен риболов, барбекю, механа, която предлага местни и традиционни ястия.

Повече за къмпинг Оазис Сливен тук: https://camping.bg/къмпинг-оазис-сливен-camping223.html

 

Camping.bg

 

Следвайте  Camping.bg  в:

    

 

препоръчани новини

Подкаст Camp to Joy: Росен Илиев, Getsby и 70 000 км за 10 месеца из Америките

Подкаст Camp to Joy: Росен Илиев, Getsby и 70 000 км за 10 месеца из Америките

Camp to Joy - подкаст на camping.bg Разширяваме границите Ето ни и нас с Camp to Joy сред създателите на...

Терен за къмпинг до Пирдоп беше избран в конкурса за проектиране тази година

Терен за къмпинг до Пирдоп беше избран в конкурса за проектиране тази година

Избрахме терен за четвъртото издание на конкурса за студентски проекти за изграждане на къмпинг....