Къмпинг Оазис в Сливен отвори и сервиз за кемпери, каравани и автомобили

06.03.2023
Къмпинг Оазис в Сливен отвори и сервиз за кемпери, каравани и автомобили

"Когато FULL SERVICE има значение ..." С това послание собствениците на къмпинг Оазис до Сливен съобщават новината, че на територията им вече работи и автосервиз. Той може да обслужва както автомобили, така и кемпери и каравани. Порталът и халето са достатъчно високи, така че да приемат всички модели кемпери.

Скоро къмпинг Оазис ще предложи и услуга за Пътна помощ, която ще е насреща при възникнала авария на автомобили, кемпери или каравани на територията на страната. За гостите на къмпинга остава да се наслаждават на престоя и разкриващите се гледки от къмпинга, а домакините ще ви осигурят спокойствието на пътя към следващата дестинация! 

Къмпинг Оазис се намира в подножието на Стара планина, местността "Моллова гора" и в непосредствена близост до град Сливен. Къмпингът предлага всички необходими условия за една спокойна и приятна почивка. Къмпинг местата са на сянка и осигурени с ел. захранване, вода, тоалетни и бани.

Къмпингът разполага с 45 дка площ, като посетителите могат да бъдат настанени сред красивата природа, независимо дали с палатка, каравана или кемпер. Неописуемата гледка към Балкана, спокойствието на природата, красивите песни на птиците и безкрайния изглед към звездното небе са част от духа на къмпинг Оазис.

На пешеходно разстояние има множество еко пътеки, които водят до красиви местности като "Карандила", парк "Сините камъни", който е в непосредствена близост до нас, както и скалното образувание-феномен "Халката".

За малки и големи са на разположение интересни развлечения - детски кът, футболно и волейболно игрище, конна езда сред природата, велосипеди под наем, спортен риболов, барбекю, механа, която предлага местни и традиционни ястия.

Повече за къмпинг Оазис Сливен тук: https://camping.bg/къмпинг-оазис-сливен-camping223.html

 

Camping.bg

 

Следвайте  Camping.bg  в:

    

 

препоръчани новини

Супер луксозен кемпер MORELO с гараж за автомобил на Camping & Caravaning...

Супер луксозен кемпер MORELO с гараж за автомобил на Camping & Caravaning...

Германската премиум лукс марка кемпери MORELO за втора поредна година ще бъдат представени...

Стартираме предварителните поръчки на Къмпинг пътеводителя на България за...

Стартираме предварителните поръчки на Къмпинг пътеводителя на България за...

Къмпинг пътеводителят на България за 2023 г. е в печатницата и предстои да излезе до дни. Изданието за тази година е...