Български експедиционен кемпер на Camping & Caravaning Expo 2024

На своето поредно участие в Camping & Caravaning Expo българският разработчик КАМ Моторс Дизайн ще представи експедиционен 4х4 кемпер под собствения им бранд Just Wild Campers. Кемперът се базира на камион MAN с максимална маса от 8,5 тона и мощност от 232 к.с. Има двойно заключване на диференциала, 8-степенна ръчна скоростна кутия с бързи и бавни скорости. Камионът е напълно преобразен в работилницата на КАМ Моторс Дизайн през 2023 г.

Този екземпляр от семейството на Just Wild Campers разполага с 3+1 места в кабината и 4 места за спане в караванната зона. Резервоарите за вода са съответно 430 литра за чиста и 260 л за сива. В кухнята има газови котлони, фурна, мивка, компресорен хладилник с камера 2 х 60 л. Удобната голяма душ кабина, химическата тоалетна и мивка дават незаменим комфорт на пътешествениците. Той се допълва от климатик Dometic за жилищната зона, както и 6 kW дизелов отоплител и бойлер за топла вода, работещи и на 220V.

Електрическата система напълно автоматизирана на 24V и 220V. Зареждането на батериите е от соларни панели с капацитет 1860W (6 х 310W) и дизеловия мотор на камиона. Инверторът е Victron MultiPlus 24/3000W.

Посетителите на Camping & Caravaning Expo ще имат възможност да разгледат експедиционния кемпер отблизо и да влязат в него. Събитието ще се проведе от 12 до 14 април на нова локация - бившия увеселителен парк София Ленд на бул. Вапцаров в Лозенец. Вход свободен. Заповядайте!

 

Camping.BG

Снимки: Kam Motors

 

Следвайте  Camping.bg  в: