Dacia Jogger + Sleep Pack с премиера на Camping & Caravaning Expo 2024

Dacia за първи път ще покажат в България Sleep Pack на Camping & Caravaning Expo 2024 от 12 до 14 април в София Ленд.

Всички посетители на изложението ще могат да видят на живо Dacia Jogger HYBRID 140, оборудвана със Sleep Pack. Това е интелигентна палатка за всички любители на приключенията на открито, като част от гамата аксесоари InNature.

Гама акесоари, демонстриращи връзката на Dacia с природата, ще оборудват автомобила. Sleep Pack е първият аксесоар, лансиран като част от гамата аксесоари InNature. Предлагащ се за всички нива на оборудване на Jogger, Sleep Pack дава възможност да превърнете купето в спалня само за няколко минути. Този подвижен аксесоар е съвместим с всички версии на Jogger, произведени от лансирането му на пазара. Двете подвижни седалки на третия ред на 7-местната версия на Jogger трябва да бъдат извадени, преди комплектът да бъде инсталиран. Той е семпъл, подвижен и достъпен. Теглото му под 50 кг. и включва три ключови компонента: двойно легло, което може да се постави за по-малко от две минути, рафт и място за съхранение.

Оптимизиран товарен капацитет, дискретен Sleep Pack и щедри размери

Когато капакът е на място, комплектът е скрит и Jogger изглежда като обикновен 5-местен автомобил. Интелигентното проектиране на дървената кутия гарантира, че зоната за съхранение в багажника (220 л) може да бъде достъпна по всяко време, независимо дали комплектът е инсталиран или не. Капакът може да се използва като рафт, когато е на място.

Плъзгащата се система за леглото включва матрак с размери 190 см x 130 см. Тази настройка предлага достатъчно място за главата от поне 60 см. Налични са и аксесоари, допълващи Sleep Pack от гамата InNature на Dacia: Затъмняващи щори за всички прозорци, предлагащи контрол на светлината и дискретност.

Гамата аксесоари, която ще бъде показана на Camping & Caravaning Expo 2024 включва и интелигентна палатка, която може да се свърже с Jogger, когато багажникът е отворен, осигурявайки допълнително място за къмпингуване.

За всички любители на приключенията на открито, Dacia ще покаже и колекция от ексклузивни рекламни продукти, произведени от рециклирани и/или устойчиви материали, които свързват с природата и носят ценностите на марката: семли, надеждни и автентични.

Jogger HYBRID 140, който съчетава дължината на комби автомобил с комфорта на автомобил за свободното време и характеристиките на SUV, ще бъде представен на Camping & Caravaning Expo 2024. Здрав и с добро пътно поведение, Jogger предлага отличен комфорт за всички 7 пътници, дори за възрастни на третия ред. Jogger бележи пристигането на хибридните двигатели в гамата на Dacia и предлага комбинирана мощност от 140 к.с., както и най-добрите нива на разход на гориво и CO2 емисии. Моделът постига до 40% по-голяма икономия на гориво в сравнение с двигател с вътрешно горене в градски цикъл.

Очакваме ви на Camping & Caravaning Expo в емблематичния София Ленд от 12 до 14 април: https://expo.camping.bg/

Фейсбук събитие: https://www.facebook.com/events/918868359816111/

 

Camping.BG

Източник и снимки: Dacia

 

Следвайте  Camping.bg  в: